Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
2881
1

Експерт: «У Динамо не все гаразд із мікрокліматом»

Юрій Гій прокоментував результати українських команд у єврокубках

Експерт: «У Динамо не все гаразд із мікрокліматом»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній гравець «Карпат» і «Буковини» Юрій Гій поділився враженнями від останніх поєдинків «Динамо» та «Дніпра-1» у єврокубках.

«Розпочнемо з Динамо, котре змагається в більш престижному турнірі. На жаль, інакше, як провальним, виступ підопічних Mірчі Луческу й не назвеш. Здавалося, хоча б у матчі з АЕКом, котрий ніколи з неба зірок не хапав, кияни продемонструють все своє вміння і досягнуть позитивного результату, котрий залишав надію на єврокубкову весну. Але дива не сталося, єдине, що вдалося динамівцям, так це в компенсований час врятуватися від поразки.

Уже оскому набили дитячі хиби динамівців біля своїх воріт, помилки при початковій стадії атак, і у четвер гості знову наступали на ті ж граблі. І легко можна собі уявити, що чекало б на динамівців у протистоянні з більш вправними візаві. На жаль, знову розчарували лідери – Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, пригальмував Ілля Забарний з його першим пасом. Звідси й проблеми з організацією гри.

Схоже, у механізмі Динамо стався серйозний збій після того, як воно вибуло з Ліги чемпіонів. Відчувається, що далеко не все гаразд з мікрокліматом у команді, даються взнаки й часті тривалі переїзди, що не дозволяють як слід відновлюватися і тренуватися. Звідси й проблеми з фізичною підготовкою. Не допрацювали динамівці й на трансферному ринку. Хоча, звісно, детальний аналіз причин провалу Динамо ще попереду.

У Дніпра-1 також була гра на результат. Адже, щоб забезпечити собі продовження виступу в Лізі конференцій наступної весни, дніпрянам не можна було поступатися. І підопічні Олександра Кучера, хоча й виступали не в бойовому складі, потішили налаштованістю, вмінням виконувати тренерські настанови. Як на мене, у дніпрян взагалі є непогані шанси посісти перше місце в своїй групі. Принаймні, їхній конкурент, АЗ з Нідерландів, не справляє враження непереможної команди».

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 11:55 9
Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ

Ігор Бурбас стверджує, що базовою датою старту УПЛ 2024/25 є 3 серпня 2024 року

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 25
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил