Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 29 жовтня 2022, 19:28
555
0

Фулхем – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Черговий непростий виїзд для Віталія Миколенка та кампанії

| Оновлено 29 жовтня 2022, 19:28
555
0
Фулхем – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 29 жовтня, у Лондоні на стадіоні «Крейвен Котедж» відбудеться матч чотирнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють «Фулхем» та «Евертон». Стартовий свисток рефері Джона Брукса пролунає о 19:30 за київським часом.

Фулхем


Початок нового сезону для лондонського «Фулхема» був досить оптимістичним – футболісти Марку да Сілви стартували нічиєю проти «Ліверпуля» (2:2) і згодом змогли розраховувати ще на чотири набрані очки в іграх проти «Вулверхемптона» (0:0) та «Брентфорда» (3:2). Однак потім «дачники» отримали у своєму календарі «Арсенал», «Тоттенхем», «Вест Хем» і «Ньюкасл», проти яких не змогли скласти належної конкуренції, а виліт із Кубка англійської ліги від скромного «Кроулі» так і зовсім вдарив по моралі команди португальського спеціаліста.

Лише в останніх турах вдало збіглися емоційне піднесення столичного колективу та вдалий календар. Сім додаткових балів зумів вибороти протистояння проти «Борнмута» (2:2), «Астон Вілли» (3:0) та «Лідса» (3:2) «Фулхем», завдяки чому знову повернувся в зону перед можливими майбутніми учасниками єврокубків від Англії. Відстань до «Манчестер Юнайтед» становить лише два очки, проте результативність «котеджерів» останнім часом перебуває на досить високому рівні, що становить загрозу для будь-якого суперника. Тим паче, коли «Фулхем» грає вдома, де він поступився лише одного разу з шести випадків.

Евертон


У той же час, гостьовою командою «Евертон» назвати точно не вийде. Команда Франка Лампарда поза рідними трибунами здобула перемогу лише над «Саутгемптоном» (2:1), однак і на своєму полі «іриски» останнім часом місцеву публіку не радують. У ліверпульського колективу був цілком непоганий період, коли вони не програвали на відтинку тривалістю в сім зустрічей, проте він завершився рівно тоді, коли в календарі послідовно з'явились «Манчестер Юнайтед» (0:1), «Тоттенхем» (0:2) та «Ньюкасл» (0:1).

Лише в попередньому турі Віталій Миколенко та партнери нарешті зуміли відігратись у домашній грі проти «Крістал Пелас» (3:0), уперше з середини травня відправивши у ворота суперників більше двох м'ячів. Цікаво, що тоді суперником «Евертона» також були «склярі» (3:2), проте питома вага того протистояння на «Гудісон Парк» була значно вищою, аніж у контексті рядового матчу першого кола поточної кампанії. До чемпіонату світу залишається зовсім мало часу, але на цьому відрізку команда Лампарда цілком може замахнутися і на дев'ять очок за три матчі, оскільки гратиме проти «Лестера» та «Борнмута» (останні – у Кубку ліги та АПЛ).

Орієнтовні склади


«Фулхем»: Лено – Робінсон, Рім, Адарабйойо, Декордова-Рід – Перейра, Пальінья, Рід – Вілліан, Мітрович, Кебано.

«Евертон»: Пікфорд – Миколенко, Тарковськи, Коаді, Паттерсон – Івобі, Гуйє, Онана – Грей, Калверт-Льюїн, Гордон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку господарі будуть ближчими до перемоги. Нашою ставкою буде позиція – «Фулхем» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.75 за лінією Parimatch.

29 жовтня, субота

«Фулхем» – «Евертон»
Лондон. «Крейвен Коттедж». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Джон Брукс (Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Parimatch
  • 2.35
  • 3.45
  • 3.15
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.