Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 29 жовтня 2022, 13:50
752
0

Халадаш – Ураган. Прогноз та анонс на матч основного раунду Ліги чемпіонів

Українській команді потрібна перемога або нічия для виходу до наступного етапу турніру

| Оновлено 29 жовтня 2022, 13:50
752
0
Халадаш – Ураган. Прогноз та анонс на матч основного раунду Ліги чемпіонів
НФК Ураган

У заключному поєдинку групи 4 основного раунду Ліги чемпіонів з футзалу «Ураган» із Івано-Франківська зіграє з угорським клубом «Халадаш». Обидві команди мають шанси на вихід із групи, тому боротьба очікується дуже завзятою.

Халадаш

Угорські футзалісти провели тут у групі 4 два матчі і в обох зазнали поразки. Причому і в першому, і в другому поєдинку вони поступалися суперникам із різницею у два м'ячі. Португальській «Бенфіці» угорці поступилися з рахунком 1:3, а господарям майданчика румунському «Юнайтед Галац» 2:4.

Проте «Халадаш» ще зберігає шанси на вихід із групи, якщо зуміє обіграти «Ураган». Далі все залежатиме від різниці забитих та пропущених м'ячів, а також від результату матчу «Юнайтед Галац» - «Бенфіка». У будь-якому разі, угорська команда буде прагнути до перемоги і українцям буде дуже непросто.

Ураган

Після перемоги у стартовому поєдинку над місцевим клубом із рахунком 5:0, «Ураган» в другому турі зазнав поразки від португальської «Бенфіки» 1:4. Підсумковий результат цього матчу було визначено в середині першого тайму, коли протягом однієї хвилини українці пропустили у свої ворота два голи поспіль. І хоча до перерви Назар Швед один м'яч відіграв, на більше івано-франківців не вистачило. У другому таймі «Бенфіка» забила ще два голи. До того ж, з поля ще був вилучений Артем Фаренюк, який у майбутньому поєдинку з командою «Халадаш» не зіграє.

Поки що у турнірній таблиці «Ураган» посідає друге місце у групі, тому перемога з будь-яким рахунком виводить його до наступного етапу Ліги чемпіонів. Можна буде зіграти і внічию. А ось у разі поразки можливі різні варіанти.

Статистика матчів

Цікаво, що минулого року суперники також грали в одній групі Ліги чемпіонів і тоді «Халадаш» виграв у нашої команди з рахунком 4:0.

Прогноз на матч

Віримо у нашу команду та бажаємо їй успіху. Якщо гра піде, як у поєдинку із господарями майданчика, то цілком можна буде розраховувати на позитивний результат.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.