Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 червня 2023, 20:30
4820
4

Президент Вереса – про Козловського: «Таким людям руки не подають»

Іван Надєїн негативно висловився про президента «Руха»

| Оновлено 14 червня 2023, 20:30
4820
4
Президент Вереса – про Козловського: «Таким людям руки не подають»
НК Верес. Іван Надєїн

Президент «Вереса» Іван Надєїн жорстко прокоментував заяви президента «Руха» Григорія Козловського.

«Я б не говорив, що це якась революція. Козловський, наскільки я зрозумів, вже не має ніякого відношення до футболу. Він сам це озвучив, що він вже не президент, а експрезидент. Це точно не революція. Революція робиться з відкритим забралом, а не ховається за тим, що я експрезидент, переписав на дружину. Ховатися за дружину в таких випадках – це ще більше має бути соромно.

Як можна бути в одному середовищі і плювати на всіх, сидячи в одному човні? Таких людей просто висаджують з човна. Це біла ворона. Таким людям руки не подають. Але якщо він заявляє, що він не президент, якщо він всіх обливає брудом, то з такими людьми точно не будуть вітатись», – сказав Надєїн.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр
Козловский это гандон .под видом того что все ненавидят Павелко корчит из себя борца заручившись поддержкой зелёного и Ермака .Козловский от слова козел то есть присрособленец
Выталкиватель парашутистов
Пока в футбольной семье, есть такие люди как Надеин, павелке него бояться. Не просто так он на протяжении многих лет разными способами прикармливал президентов клубов, руководителей областных ассоциаций, ветеранов украинского футбола , которые сейчас грудью станут на защиту этого предводителя ОПГ УАФ. По-большому счету и Козловский с их банды, но его обидели, слетел с приличных бабок Шахтера за ничью с Днепром... 
Trol
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Boris Niavchuk
Що то за човен такий,в якому всі тренери пливуть?І "біла ворона"-це не завжди погано. А що стосується нашого українського футболу-то виступи в Європі все показали.Може не туди "човник" пливе?Домовлені матчі,сумнівне судійство,незрозумілі люди на зборах команд-все результат керманичів футбольного "човна".