Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 22 вересня 2023, 05:48
14870
10

Суперкомп'ютер спрогнозував переможця ЧС-2022 у Катарі

Аргентина з Португалією у фіналі, Мессі забере довгоочікуваний трофей

| Оновлено 22 вересня 2023, 05:48
14870
10
Суперкомп'ютер спрогнозував переможця ЧС-2022 у Катарі
Instagram. Мессі і Роналду

Суперкомп'ютер передбачив, що Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду зустрінуться один з одним у фіналі ЧС-2022 з футболу у Катарі. Очікується, що Мессі зі своєю збірною обіграє Роналду та компанію.

Дослідження, проведене BCA Research, засноване на результатах турніру та на статистиці гравців з гри EA Sport FIFA, а також на результатах 192 ігор групового етапу та 64 матчів плей-оф, які були зіграні на чемпіонатах світу у 2006, 2010, 2014 та 2018 роках .

«Після довгих роздумів ми вважаємо, що Аргентина та Ліонель Мессі стануть тими, хто виграє чемпіонат світу з футболу 2022 року у Катарі.

Наскільки ми впевнені у своєму виборі переможця? Не знаю, але ми задоволені нашим вибором, Аргентина зіткнеться з багатьма напруженими іграми протягом усієї стадії плей-оф, а фінал буде по суті підкиданням монети.

Таким чином, їхня ймовірність виграти трофей становить лише 7%, навіть в якості фаворитів», – заявили BCA Research.

Також в ході аналізу з'ясувалося, що серія пенальті у фіналі між Аргентиною та Португалією є досить ймовірною, оскільки Аргентина часто перемагає на чемпіонатах світу, коли справа доходить до пенальті. Аргентинська національна збірна виграла чотири з п'яти серій пенальті на чемпіонатах світу, забиваючи кожен 11-метровий із ймовірністю 77 відсотків.

Португалія тим часом зіткнулася тільки з однією серією пенальті проти Англії в 2006 році, забивши три з п'яти спроб, що дало 60-відсотковий показник успіху.

У дослідженні також враховувалося, що Аргентина нині перебуває у набагато кращій формі, не програючи з липня 2019 року та вигравши Кубок Америки минулого літа.

BCA Research також заявили, що збірна Англії має непогані шанси на перемогу у турнірі, але все одно програє у фінальних стадіях:

«Наша модель передбачає, що Англія знову зазнає невдачі, програвши у близькому півфінальному матчі проти Португалії. Тим не менш, у близькому матчі може статися все, що завгодно, і з огляду на талант гравців у команді Гарета Саутгейта було б нерозумно повністю скидати їх з рахунків.

Незалежно від шансів Англії, Ліонель Мессі проти Кріштіану Роналду у фіналі чемпіонату світу це те, що всі хочуть побачити».

Раніше фаворитів мундіалю назвав також і Ліонель Мессі.

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
an52
Та не виграє Аргентина. Хтось з європейських команд стане чемпіоном
Ivan Vismutenko
Опять эти какие то ВСЕ 
Лично я хочу увидеть финал Бразилия -  Германия.
Володимир Кардан
Статистика багатогранна, але дуже мітка наука я в прогноз не вірю тому, що думаю дані в комп'ютера неправильні. 
victorpolo
Я думаю, весь світ вже забуває Мессі і Роналду... Так, вони були геніальні, феноменальні!!! Але час проходить, і це не змінити... Та й ЧС цей буде незвично взимку- дуже цікаво в якій формі будуть команди!!! Коротше, прогнози- річ невдячна))) тому ми і любимо футбол і спорт в цілому!!!
antt
Не повіриш що компьютер і він не безпристрастний до відомих футболістів. Але як Португалія, в якому стані Роналду, -- і Дійого Джотта, здається вибув до кінця року як мінімум. Як Португалія навіть без нових лідерів в нападі.
KIPR ALECS
Будет интересно на Англию посмотреть. Ведь их съезды на проваленные форумы чемпионатов мира и европы были в сторону тяжелого сезона в АПЛ. А тут все карты в руки и состав явно не слабее топов
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил