Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
32744
15

Setanta Sports припиняє співпрацю з коментатором Кириченком

Він працював на двох матчах одночасно

Setanta Sports припиняє співпрацю з коментатором Кириченком
Instagram. Юрій Кириченко

Setanta Sports на своїй офіційній сторінці в мережі Instagram оголосив, що припиняє співпрацю з коментатором Юрієм Кириченком.

«Я працював на телеканалах Setanta Sports 5 років. Разом ми пережили багато класних подій, матчів, фіналів. Мій голос уболівальники могли чути не тільки під час трансляцій, але і в анонсах змагань. Тут завжди цінували найвищі стандарти якості. Ці стандарти близькі і мені.

Чи є сенс розповідати деталі чи обставини ситуації, що склалася 9 жовтня? Тепер вже точно це не є необхідним. Найголовніше, що це йде врозріз з високими стандартами, про які я сказав раніше.

Тому в цій ситуації було прийнято абсолютно логічне рішення, що ми повинні припинити співпрацю. Ми розлучаємося друзями і це, мені здається, найголовніше«,— сказав Кириченко.

Кириченко прокоментував матчі паралельно для двох трансляторів: поєдинок Бундесліги «Штутгарт» — «Уніон» для Setanta Sports і гру турецької Суперліги «Фенербахче» — «Фатіх Карагюмрюк» для MEGOGO.

Оцініть матеріал
(147)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Если не прописано в контракте Сетанты изначально, что он имеет право комментировать только на их канале, то человек в праве это делать дополнительно и еще где-то. Хоть на другом канале, хоть на ютуб-канале (своем/чужом без разницы), хоть во дворе для бабушек на лавочке...
В Украине масса людей, которые работаю на 2х и более работах. Днем работает в магазине, после обеда идет делает маникюр клиентам, а ближе к вечеру шьет одежду где-то...И вот таких примеров валом. 
antt
Один відомий коментатор допоміг цьому колезі. Як і напевно коментарі навіть на цьому сайті. Я теж до цього доєднався. Але не можу зрозуміти як можна коментувати навіть з переключанням що-хвилини чи що півхвилини. Він де фізично знаходився? Вдома (дистанційна робота з дому), якийсь спеціальний коворкінг для багатьох тб-коментаторів? Робоче місце його де, як поєднав в цьому випадку?
Александр
Хорошо хоть цыганык ляпалка не комментирует 
Gargantua
не понял как это могло быть технически?
⬆️
Друзья- сепаратисты, как и в М 1925
u6464u
этот случай показывает уровень комментаторского цеха , пас направо пас налево удар мимо, ужас,ещё Вацка можно послушать,остальное днище.
Serhii P.
Працювати паралельно не вийшло. Клоун )