Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 27 жовтня 2022, 12:23
563
0

Валерій ПЛЄХАНОВ: «Нам потрібна була перемога. Ми обіграли хорошу команду»

Головний тренер «Будівельника» прокоментував перемогу команди над «Гронінгеном» у Кубку Європи ФІБА

| Оновлено 27 жовтня 2022, 12:23
563
0
Валерій ПЛЄХАНОВ: «Нам потрібна була перемога. Ми обіграли хорошу команду»
ФБУ. Валерій Плєханов

Головний тренер «Будівельника» Валерій Плєханов поділився думками після перемоги над «Гронінгеном» у Кубку Європи ФІБА:

– Вітаю з перемогою наших вболівальників, керівництво, всю нашу організацію.

Як я говорив перед грою, ми були розчаровані поразкою від «Калева» і дуже хотіли довести, що ми можемо краще. Сьогодні перемога була просто необхідною, тож я радий, що ми здобули результат. Перемогли, я вважаю, хорошу команду. Хлопці сьогодні вийшли на паркет з правильним фокусом, з солідним бажанням і показали належну агресивність.

Втім, варто визнати і те, що в баскетбол ми грали сьогодні лише дві чверті. Після повернення з роздягальні ми дуже скоро почали думати, що гру зроблено. Жахлива друга половина в нашому виконанні, де ми взагалі не дотримувалися ігрового плану…

Але, як я сказав – завдання виконано, тож будемо розбирати всі ці помилки в хорошому настрої. Також хочу відзначити класну атмосферу на арені, було приємно грати тут.

– Ви українці, але живете в Римі і граєте у Веролі, а зараз у вас будуть інші міжнародні турніри. Як ви справляєтеся з всім цим?

– Ви знаєте, це для нас взагалі далеко не головна проблема. Я не хотів би скаржитися на ці речі, бо вони малозначимі. Але якщо вже говорити про складнощі, то це переживання через війну, яку продовжує вести проти нас росія. Моя родина в Дніпрі, як і родини багатьох наших гравців і загалом працівників клубу. Це не дає концетруватися на баскетболі на 100%, тож я справді щиро вдячний хлопцям, що вони сьогодні дали результат. Рухаємося далі.

Зазначимо, що матч 3-го туру Кубка Європи ФІБА між «Гронінгеном» та «Будівельником» завершився перемогою українського клубу з рахунком 74:61.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.