Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 28 жовтня 2022, 01:36
609
0

Наставник Аполлона: «Нас влаштує лише перемога»

Давід Катала – про майбутній матч із «Дніпром-1»

| Оновлено 28 жовтня 2022, 01:36
609
0
Наставник Аполлона: «Нас влаштує лише перемога»
СК Дніпро-1. Давід Катала

Головний тренер кіпрського «Аполлона» Давід Катала відповів на запитання журналістів напередодні матчу п'ятого туру групового раунду Ліги конференцій проти «Дніпра-1».

– Наша команда дуже плідне готується до завтрашньої гри. Усі наші думки про те, щоб перемогти і пройти до наступного раунду Ліги Конференцій. Завтра буде важиій бій. Усі все це завтра побачать.

– У минулій грі у вас були проблеми із реалізацією, команда не забивала під час дуже гострих моментів. Чи є для вас це проблемою?
– Звісно, що ми повинні додавати у цьому аспекті гри. Ми не можемо собі дозволяти хибити з таких позицій і марнувати такі нагоди. Ми над цим працюємо і команді потрібно бути концентрованій. Головне – це грати агресивно в атаці, здобувати і реалізовувати свої моменти. Через це ми і зможемо досягти успіху. Але якщо не забивати такі моменти, то перемога нас не буде чекати.

– Чи слід чекати на ту ж схему гри, що була у останньому єврокубковому матчі проти АЗ, коли ви перемогли клуб з Нідерландів?
– Так, я вважаю, що гра буде подібною. Нам потрібно зіграти щільно у захисті, не припускатися простих помилок, оскільки у «Дніпра-1» є дуже висококваліфіковані форварди, які не марнують таких нагод і реалізують такі моменти. Водночас нам треба буде реалізовувати власні нагоди і самим грати результативно, використовуючи усі свої шанси при будь-якій можливості. Тому ми не будемо робити якихось змін, адже це вже дало нам результат у матчі з АЗ. Головне – це пресингувати і не давати супернику вільного простору. Це все може вплинути на результат. Матч триває 90 хвилин і нам треба буде грати концентровано кожної хвилини, і не випадати з ігрового тонусу. Тільки тоді ми зуміє досягти результату, який нас влаштовує, а це тільки перемога, адже тільки вона забезпечить нам можливість вийти до наступного раунду.

– Яка роль фанів, які приїхали до Кошице, щоб підтримати команду у цьому протистоянні?
– Так, звісно, вони повинні бути поруч з командою. Особливо в таких іграх вони нам допомагають. Їх підтримку ми дуже цінуємо, і ми знаємо, що вони докладають великі зусилля, щоб бути разом з командою в будь-якому матчі, в будь-якій країні. Хоча, звісно, не усі мають таку нагоду. Будемо намагатися порадувати своїх фанів. Для усіх нас це буде особлива гра, тому їхня підтримка важлива, як ніколи.

Матч «Дніпро-1» – «Аполлон» відбудеться у четвер, 27 жовтня. Початок о 22:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал
Футбол | 02 травня 2024, 21:03 1
Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.