Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1209
1

Верес просить УАФ дозволити вболівальникам приходити на футбол

Іван Надєїн вважає, що невелику кількість фанів можна допустити

Верес просить УАФ дозволити вболівальникам приходити на футбол
ФК Верес

Президент «Вереса» Іван Надєїн розповів, що клуб звернувся до УАФ, щоб отримати дозвіл навіть під час війни пускати бодай невелику кількість уболівальників на трибуни.

- Ми звернулися до УАФ і озвучили їм свою позицію. Якщо сьогодні, після змін до українського законодавства, організатором заходу є повністю футбольний клуб, який бере на себе безпекові, організаційні гарантії, всі медійні права, то щоб рішення щодо кількості глядачів на стадіоні, охорону - теж вирішували на місцях, а не в Києві. За двох умов. Якщо це епідемія - з дотриманням протиепідемічних норм. Якщо це війна - то з обмеженнями воєнного стану. В нас є військова адміністрація місцева, яка знає - скільки тут укриттів, відстані до них. Відповідно, військова адміністрація повинна вирішувати, скільки людей можуть відвідувати масові заходи.

Наша пропозиція - давайте коригувати Регламент відповідно до діючого законодавства. Бо Регламент говорить про 280 людей. І крапка. Перевищення кількості - це штраф.

Передайте ці повноваження на місця. І хай клуб та місцева військова адміністрація ці рішення приймають. Ми, наприклад, розуміємо, що на нашому стадіоні і поряд є три укриття. Це до тисячі людей. 500-700, до тисячі людей із забезпеченням вимог безпеки ми могли б розмістити на стадіоні.

Робота театрів, організація концертів - зараз дозволена. Там збираються сотні людей. Тому в нас така пропозиція. Військові в нас часто просять про можливість прийти на гру, влада, бізнес, в нас багато вболівальників. Якщо є можливість запросити людей - це логічно. Таке рішення потрібне.

Я вважаю, що УАФ має звернутися до Мінмолодьспорту і врегулювати це питання. Єдине - хотілося б це зробити швидше. В нас залишилися два матчі домашніх в календарному році. Це топові матчі: з «Динамо» і «Шахтарем». Запросити декількасот людей - не думаю, що це стане великою проблемою. Футбол, він все-одно повинен бути для вболівальників.

Є телетрансляція. А вболівальники додадуть грі і цій телетрансляції атмосфери. І відвідають гру цього унікального чемпіонату. Бо УПЛ - це найсміливіша ліга світу. Є найсильніші, найбагатші. Наш чемпіонат же сміливо може носити звання найсміливішого.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 12 травня 2024, 07:05 2
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

В Англії оцінили гру Мудрика проти Ноттінгема, у якій він забив гол
Футбол | 12 травня 2024, 08:45 6
В Англії оцінили гру Мудрика проти Ноттінгема, у якій він забив гол

Українець допоміг «Челсі» перемогти в матчі 37-го туру АПЛ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
конечно нужно разрешить
дети в школах сидят а болельщикам на стадионе нельзя. Где логика?