Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 01 листопада 2022, 21:09
4915
0

Георгій СУДАКОВ: «Момент Сікана – таке рідко можна побачити»

Хавбек оцінив важкий матч Ліги чемпіонів

| Оновлено 01 листопада 2022, 21:09
4915
0
Георгій СУДАКОВ: «Момент Сікана – таке рідко можна побачити»
ФК Шахтар

Хавбек «Шахтаря» Георгій Судаков оцінив нічию 1:1 у матчі Ліги чемпіонів проти «Селтіка», а також неймовірний момент, який не використав Данило Сікан.

– Георгію, як розцінюєш нічийний результат?
– Складно говорити щось про результат, адже ми мали небезпечні моменти: у першому таймі Михайло Мудрик і в другій половині Данило Сікан. Однак «Селтік» десь мав більше ініціативи з м’ячем. Тож нічия, мабуть, закономірний результат.

– За відчуттями чого зараз більше – радості чи все-таки розчарування, адже могли перемогти?
– Наразі немає жодних відчуттів, адже багато емоцій залишив на футбольному полі. Після такого матчу й атмосфери хочеться, насамперед, відновитися.

– Чи все виходило в атаці?
– Звичайно, ми прагнемо більше працювати з м’ячем, грати вперед, комбінувати – це те, що ми робимо в чемпіонаті України і хочемо перенести до Ліги чемпіонів у матчах із такими командами, як «Селтік», «Реал», «Лейпциг». Гадаю, це лише початок. У нас великий потенціал, але слід багато працювати.

– Ти згадував нереалізований момент Сікана. Коли бачив епізод, уже готувався радіти голу?
– Якщо чесно, то так. Трохи не зрозумів, що сталося, – таке рідко побачиш. Але нічого, Сікан віддав гольову передачу, чіплявся за багато м’ячів, здійснив великий обсяг роботи й дуже допоміг команді. Гадаю, це такий момент у житті, який треба подолати і йти далі.

– Кажуть, перед матчем ви вивчали не лише суперника, а й уболівальників. Тренер робив певні вправи, аби ви відчули всю цю атмосферу стадіону. Чи відчувався тиск трибун?
– Про що нам говорили, навіть на один відсоток не передає того, що ми відчули. Я за такої атмосфери ще в житті не грав. Звісно, трохи складно, проте й кайфуєш від такої атмосфери. Ліга чемпіонів – це, насамперед, емоції. Грати проти таких команд за таких уболівальників – кайф.

– На останніх хвилинах «Селтік» пішов на штурм. Що в цей час було найскладнішим?
– Напевно, найважче було зберігати м’яч, адже на той час команда вже підсіла, усі грали в обороні, відбивалися. Але що сподобалось, була концентрація до останньої хвилини. Мабуть, цей фактор забезпечив нам результат.

– Попереду матч із «Лейпцигом». Чи готові виграти?
– Так, готові на всі 100 відсотків. Ми вже робили це. У нас сильна команда, яку, гадаю, багато хто боїться. Якщо перед Лігою чемпіонів нас не вважали фаворитами, то зараз ми показали, що можемо і як граємо. Буде дуже складний матч у Варшаві, однак ми готові.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.