Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 жовтня 2022, 06:47
4103
12

Європейський суд прийняв позов УАФ про компенсацію збитків, завданих руснею

Українська асоціація футболу шукає захист у Страсбурзі

| Оновлено 27 жовтня 2022, 06:47
4103
12
Європейський суд прийняв позов УАФ про компенсацію збитків, завданих руснею
EU

Голова Української асоціації футболу Андрій Павелко повідомив, що УАФ подала до Європейського суду з прав людини позов щодо компенсації масштабних збитків, які завдано українському футболу рашистськими окупантами.

«Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) у Страсбурзі прийняв до розгляду позов Української асоціації футболу щодо компенсації масштабних збитків, які були завдані українському футболу російськими окупантами. Це серйозний успіх нашої футбольної спільноти на шляху до покарання агресора! Адже, відповідно до офіційної статистики, ЄСПЛ відмовляє у розгляді позовів проти рф у 90-95%. Отже, робота, яку провела команда УАФ, спільно з українськими і іноземними юристами, регіональними асоціаціями та клубами, була реалізована на найвищому якісному рівні. Дякую за це всім, хто допомагав нам в процесі підготовки позову! Позову, який вперше, на превеликий жаль, поєднав жахіття війни і футбол.

Нам вдалося досягти першого важливого результату у протистоянні українського футболу проти агресора завдяки єдності всієї футбольної спільноти України. Паралельно із постійними обстрілами, евакуацією, активною допомогою військовим, медикам і вимушеним переселенцям представники футбольної родини збирали і систематизували необхідну інформацію, яка пізніше була професійно опрацьована і лягла в основу позову до ЄСПЛ. Військова агресія росії триває, тому ми продовжимо оновлювати інформацію щодо завданих збитків і надсилатимемо її в ЄСПЛ.

Ми розуміємо, що цей позов не поверне загиблих представників нашої футбольної родини… Та саме заради їхньої світлої пам’яті, заради підтримки їхніх рідних ми маємо домогтися максимального покарання для агресора. Фашистську росію буде покарано! Завдяки героїзму Збройних сил України, завдяки безкомпромісності у протистоянні з ворогом керівництва країни на чолі з Президентом Володимиром Зеленським, завдяки єдності футбольної спільноти і всього українського народу! Слава Героям! Слава ЗСУ! Слава Україні!», – написав Павелко у своєму Фейсбуці.

Раніше, нагадаємо, стало відомо, що у путіна зізналися у новому злочині проти України.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неймовірний сезон. Хавбека Челсі визнано найкращим молодим гравцем АПЛ
Футбол | 17 травня 2024, 20:45 8
Неймовірний сезон. Хавбека Челсі визнано найкращим молодим гравцем АПЛ

Коул Палмер був лідером лондонської команди протягом чемпіонату

Сергій РЕБРОВ: «Заявляють, що грають за ЗСУ, а на полі нічого не роблять»
Футбол | 17 травня 2024, 07:01 9
Сергій РЕБРОВ: «Заявляють, що грають за ЗСУ, а на полі нічого не роблять»

Наставник збірної згадав про тяжку розмову у перерві гри з Північною Македонією

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romanchik.8409
Это иск ради иска....Россия не выполняет решения ЕСПЧ.Там ещё аргументы лаптевые...Типо Вы ж нас выгнали из совета Европы...
Выталкиватель парашутистов
Первым должен сесть на нары павелка со своими шестерками - костюченко, записоцкий и еже с ними. А все эти понты с компенсацими - бред сивой кобылы - орки никогда не будут что-то там возвращать, это даже  ежу ясно.... Гонит пургу для обывателя, который не в курсе его преступлений.
Gregory Dnipro
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Лядь...почему он не работает в направлении полного отстранения оркостана, белараши и с недавнего времени и ирана от всех футбольных соревнований? Почему белараша учувствует в отборе, почему клубы из страны которой летят военные дроны и ракеты, которые убивают мирных людей, учувствуют в еврокубках? Че он не бегает по всем кабинетам в Европе и не бьет в колокола??? Он же там сидит, не в Украине, патриот кукуев! 
А работает только в том направлении, где можно будет со временем раздеребанить бабки от компенсации?
DK1961
Патриотизм павелок просто зашкаливает. На ворах шапки горят, и хотят этим отвлечь внимание от преступлений, совершенных ОПГ УАФ. Сам павелко сейчас за рубежом, никак на любимую им (на словах) родину возвращаться не хочет - знает, что повестку НА ПОДОЗРЕНИЕ ему прямо при пересечении границы вручат. Ну а насчет компенсации за причиненные росфутболом убытки - если суд в Страсбурге такое решение и вынесет, украинский футбол такую компенсацию все равно не получит - по накатанной уже схеме все осядет в карманах павелок.
DK1961
То, что кроты сразу меня минусовать начали - ярко показывает, КТО больше всего заинтересован в том, чтобы эта банда осталась на вершине футбольной власти Украины