Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 26 жовтня 2022, 12:47
350
0

Ронен ГІНЗБУРГ: «Зустрінемося з однією із найсильніших команд Європи»

Тренер «Прометея» – про матч проти «Бурсаспора»

| Оновлено 26 жовтня 2022, 12:47
350
0
Ронен ГІНЗБУРГ: «Зустрінемося з однією із найсильніших команд Європи»
БК Прометей. Ронен Гінзбург

Сьогодні, 26 жовтня «Прометей» в Ризі в матчі Єврокубка зіграє з турецьким «Бурсаспором». Головний тренер «Прометея» Ронен Гінзбург поділився очікуваннями від матчу:

– Для початку я хотіла би запитати про гру в Італії проти «Брешії». Що у нас там не вийшло? І чи можна за тиждень виправити ці моменти?
– У нас узагалі нічого не виходило в грі з «Брешією». В першій половині ми грали нормально, але наш захист був дуже поганим. В атаці ми мали проблеми з їхнім пресингом. Ми працювали над цим протягом тижня. Я сподіваюся, вдало.

– У суботу «Прометей» провів найважчу на даний момент гру в Латвійсько-Естонській лізі. Чи можна сказати, що тест перед єврокубковою грою був хороший?
– Ми щойно повернулися з гри в Італії, і в суботу поїхали на матч до Естонії. Не впевнений, що гравці були максимально сфокусовані на грі з «Пярну», вони втомилися, припускалися помилок. Гру в Естонії не можна назвати гарною підготовкою для нас. Адже це інша ліга, інший рівень, тип гри зовсім відрізняється від того, з яким матимемо справу 26 жовтня.

– «Бурсаспор» має дві перемоги в Єврокубку з однаковим рахунком. Вчора вони обіграли чемпіона Євроліги в турецькій лізі. Що можете сказати про нашого наступного суперника? Що ви очікуєте від гри?
– Ми зустрінемося з однією з найсильніших команд Європи. Вони ще не програвали, перемогли одного з фаворитів турніру «Ховентут», і перемогли команду Євроліги «Анадолу Ефес». Це чудова команда. Це величезний виклик для нас, важкий суперник для нас. Однак за умови відповідального ставлення до цієї гри ми можемо бути важким суперником для «Бурсаспора». Якби «Бурсаспор» грав у цьому сезоні в Євролізі, вони були б там командою топ-5 – топ-7. Тож для нас це величезний виклик. А чи впораємося з ним, побачимо.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.