Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 26 жовтня 2022, 19:54
1604
0

Ураган – Юнайтед Галац. Прогноз і анонс на матч основного раунду ЛЧ

Відзначити ювілей перемогою

| Оновлено 26 жовтня 2022, 19:54
1604
0
Ураган – Юнайтед Галац. Прогноз і анонс на матч основного раунду ЛЧ
НФК Ураган

У середу, 26 жовтня, івано-франківський «Ураган» стартує в основному раунді футзальної Ліги чемпіонів. Першим суперником «драконів» стане румунський клуб «Юнайтед Галац». Матч стартує о 20:00 за київським часом на арені «Sala Sporturilor Dunarea» (Галац, Румунія).

Нагадаємо, що представляти нашу країну в головному клубному футзальному турнірі мав херсонський «Продексім», який лідирував у недограній через російське вторгнення українській першості. Але керівництво «мельників» ухвалило рішення про пропуск командою нового сезону, і чотириразового чемпіона України у Лізі чемпіонів замінив «Ураган». Символічно, що напередодні старту в основному раунді івано-франківський клуб відзначив двадцятиріччя: саме 25 жовтня 2002 року є офіційною датою заснування «Урагану».

Івано-франківці втретє у своїй історії представлятимуть нашу країну на євроарені. Дебютували «дракони» у головному клубному турнірі континенту (тоді він називався Кубок УЄФА) у сезоні 2011/2012. Тоді «Ураган» виступив цілком гідно. Здолавши основний раунд, івано-франківці у першому поєдинку елітного раунду сенсаційно зіграли внічию з чинним володарем трофею італійським «Монтесільвано» (1:1). Чемпіону Італії «Марке Футзал» «дракони» програли (2:4), після чого здолали словацький «Слов-Матік» (4:3). Івано-франківський клуб посів третє місце у групі та не вийшов до Фіналу чотирьох, але враження від його виступів залишилися позитивними.

Грав у Лізі чемпіонів «Ураган» і минулого року. Обігравши азербайджанський «Араз» (2:1) та косовський «Лічені» (7:1), івано-франківці забезпечили собі вихід до наступної стадії турніру. В останньому матчі основного раунду, який не мав турнірного значення, «дракони» зустрілися з… «Юнайтед Галац». Цей поєдинок «Ураган» виграв з рахунком 2:0. І знову елітний раунд український чемпіон почав із сенсації, здолавши віце-чемпіона Іспанії «Леванте» з рахунком 5:3. Потім івано-франківці з однаковим рахунком 0:4 програли португальській «Бенфіці» та угорському «Халадашу», завершивши еліт-раунд на останньому місці групи. До речі, і «Бенфіка», і «Халадаш» також є суперниками «Урагану» в основному раунді поточної Ліги чемпіонів. Ось таке співпадіння.

Порівняно з минулим сезоном «Юнайтед Галац» зберіг основних футболістів, а також посилився легіонерами. Гравцями румунського клубу стали бразилець Пеле та іспанець Крістіан Карденаса. Після п'яти матчів румунської Ліги 1 «Юнайтед Галац» лідирує у турнірній таблиці (4 перемоги та 1 нічия). Перед стартом в основному раунді, поєдинки якого пройдуть на домашній арені румунського клубу, найближчий суперник «Урагану» у надрезультативній зустрічі обіграв «Бузеу» з рахунком 5:4.

У плані ігрової практики румунський чемпіон має перевагу, адже останній поєдинок «Ураган» провів 1 жовтня (до речі, «Кардинал-Рівне» івано-франківці обіграли теж з рахунком 5:4). Але сподіватимемося, що цей нюанс, як і фактор домашніх трибун, які підтримуватимуть «Юнайтед Галац», не завадять «драконам» стартувати з перемоги в основному раунді.

Прогноз Sport.ua: перемога «Урагану».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу.

Parimatch
  • 1.30
  • 7.00
  • 9.50
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.