Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 26 жовтня 2022, 21:12
2204
2

Барселона – Баварія. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Останній шанс каталонців зачепитися за плей-оф

| Оновлено 26 жовтня 2022, 21:12
2204
2
Барселона – Баварія. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

Центральним матчем середи, 26 жовтня в Лізі чемпіонів буде протистояння на «Камп Ноу» - «Барселона» приймає «Баварію». Стартовий свисток у матчі прозвучить о 22:00 за Києвом.

«Барселона»

Після чотирьох турів «Барселона» стоїть за крок від вильоту з Ліги чемпіонів, і поєдинок проти «Баварії» може стати останнім, та й то примарним шансом зачепитися за плей-оф. Для цього каталонцям необхідно обігрувати «Баварію» та сподіватися на те, що «Інтер» вдома втратить очки у матчі з «Вікторією». Сценарій малореальний, та й до того ж «нерадзуррі» свій матч розпочнуть о 19:45, і на момент, коли на «Камп Ноу» прозвучить стартовий свисток, доля «Барселони» вже може бути вирішена.

Загалом виступи «Барселони» цього сезону викликають максимально суперечливі враження. З одного боку, у Ла Лізі справи йдуть непогано, і відставання від лідера, мадридського «Реала» складає лише три очки. З іншого боку – практично усі матчі проти топ-суперників каталонці програли. Лише одне очко у двох матчах проти «Інтера», поразки від «Баварії» у другому турі та від того самого «Реала» в Ель Класіко. Саме тому оптимізму перед матчем-відповіддю з «Баварією» в стані каталонців не дуже багато.

У неділю «Барселона» в матчі Ла Ліги вдома розгромила «Атлетік» Більбао 4:0. Кадрова ситуація у каталонців, як і раніше, непроста: травмовані Рональд Араухо, Андреас Крістенсен, Серхі Роберто та Мемфіс Депай. Під питанням участь також вундеркінда Гаві, який минулого тижня зібрав усі можливі нагороди найкращому молодому футболісту світу.

«Баварія»

Гра «Баварії» цього сезону також залишає неоднозначні враження. Тільки у чемпіонів Німеччини ситуація цілком протилежна. Команда Юліана Нагельсманна в повному порядку у важливих матчах і йде без втрат очок у групі смерті в Лізі чемпіонів, але при цьому дуже часто втрачає очки на рівному місці в Бундеслізі, через що йде лише другою у турнірній таблиці, відстаючи на одне очко від сенсаційного «Уніон Берлін».

У Лізі чемпіонів «Баварія» вже забезпечила собі вихід до плей-оф, а перемога у матчі з «Барселоною» дозволить забезпечити чемпіонам Німеччини ще й перше місце. У суботу команда Юліана Нагельсманна на виїзді впевнено обіграла «Хоффенхайм» 2:0. Кадрова ситуація у «Баварії» перед матчем із «Барселоною» також не ідеальна. Травмовані Мануель Нойєр, Лука Ернандес та Лерой Сане.

Історія зустрічей

Не на користь «Барселони» говорить і історія матчів проти «Баварії» - як недавня, так і загальна. Сумарно команди наразі провели між собою 14 матчів, 10 з яких виграла «Баварія». По два матчі завершилися внічию та перемогою «Барселони». Різниця голів – 34:15 на користь «Рекордмайстера».

Прогноз на протистояння

Безумовно, «Барселона» захоче перервати серію невдач у матчах проти «Баварії», але ймовірна перемога «Інтера» над «Вікторією», новини про яку можуть прийти каталонцям безпосередньо перед початком поєдинку на «Камп Ноу», можуть емоційно «прибити» підопічних Хаві. Наша ставка – нічия, коефіцієнт 3,9.

26 жовтня, середа

«Барселона» – «Баварія»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 22:00
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 2,23
  • 3,95
  • 2,85
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2,35
  • 4,04
  • 2,92
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.