Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 жовтня 2022, 04:38
2448
0

«Нам боятися нічого». На болотах свідомо йдуть проти футбольних законів

Рашисти мають намір включити клуби українського Криму до свого чемпіонату

| Оновлено 25 жовтня 2022, 04:38
2448
0
«Нам боятися нічого». На болотах свідомо йдуть проти футбольних законів
Twitter

Дехто, який називається губернатором Севастополя, міхаіл развожаєв заявив, що футбольні команди з Криму мають у майбутньому сезоні стати учасниками чемпіонату рф у другому дивізіоні. Така заява наштовхнула депутата держдуми рашистів романа терюшкова на публічне підтвердження зневажання всіх футбольних законом з боку рфс та Ко.

«Краще пізно, ніж ніколи – це рішення потрібно було ухвалювати ще 2014 року, коли Крим та Севастополь стали частиною рф. Щодо можливих санкцій від ФІФА та УЄФА, то вони й так нас виключили, єврокубків нам сто відсотків не видати. Тож наше головне завдання – розвивати внутрішні чемпіонати та зробити їх абсолютно конкурентними. Нас і так видавили з міжнародної федерації, начхали на всі статути Олімпійської хартії. Тому нам бояться нічого – треба створювати нормальний, конкурентний чемпіонат», – заявило «обличчя», ніби обране народом рф до головного законодавчого органу московії.

Як відомо, наразі УЄФА та ФІФА, враховуючи факт аннексії Криму рашистами, юридично вважають територію півострова поза компетенцією футбольної влади рф. Ті ж, у свою чергу, готові відкрито існуючі правила порушувати.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.