Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 жовтня 2022, 19:23
761
0

Зальцбург – Челсі. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

У несподівано рівній групі лідера все ще не визначено

| Оновлено 25 жовтня 2022, 19:23
761
0
Зальцбург – Челсі. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 25 жовтня, у Зальцбурзі на стадіоні «Ред Булл Арена» відбудеться матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу в рамках групи E, у якому зіграють австрійський «Зальцбург» та лондонський «Челсі». Стартовий свисток швейцарського рефері Сандро Шерера прозвучить о 22:00 за київським часом.

Зальцбург


За два тури до завершення групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА ситуація в групі E продовжує залишатися досить неочевидною, оскільки австрійський «Зальцбург» усе ще перебуває в активній боротьбі проти італійського «Мілану» та хорватського «Динамо» Загреб за право зайняти одне з місць у плей-оф. При цьому команда Маттіаса Яйссле готується нав'язати опір абсолютному лідеру квартету в особі лондонського «Челсі», для чого вона має всі необхідні передумови. Почнемо з того, що австрійці є єдиною командою у цій групі, яка ще жодного разу не програла.

Можливо, хтось із уболівальників буде здивований таким рівнем виступів команди з Австрії, представників якої останні кілька років практично не було чутно на міжнародній арені. Однак потім проект «Ред Булла» вистрілив низкою амбітних талантів на кшталт Ерлінга Голанда, якому зараз пророкують перший в історії футболу продаж за 1 млрд євро в найближчому майбутньому. При цьому конвеєр талантів у «Зальцбурзі» не зупиняється ні на мить, і команда вже не перший рік декларує бажання зайняти своє місце на карті футбольної Європи. До речі, минулого сезону «червоні бики» знатно пошматували мюнхенську «Баварію» у плей-оф, тож досвід гучних успіхів у них вже є.

Челсі


Лондонський «Челсі» міг би розраховувати на відносно безтурботне проходження цього квартету в Лізі чемпіонів, якби не нагрянула криза, яка супроводжувала стартовий відрізок сезону під керівництвом Томаса Тухеля. Саме на той період припала сенсаційна поразка від «Динамо» Загреб (0:1), після якої німецького наставника відправили у відставку, а команду фактично кинули в обійми «чарівника» тренерського цеху Грема Поттера, який практично одразу почав здобувати з нею певні успіхи.

У тому числі, англієць був на чолі «синіх» під час першого матчу проти «Зальцбурга» на своєму полі (1:1), який тоді виступав дебютною прелюдією до подальшої співпраці. Уже після тієї гри, а також через міжнародну паузу, «пенсіонери» під керівництвом Поттера видали серію з п'яти перемог поспіль, до яких увійшли дві успішні ігри проти «Мілана» (3:0 і 2:0 відповідно), у той час як прямі конкуренти ділили очки поміж собою. Це забезпечило «Челсі» лідерство у таблиці перед передостаннім туром, проте відсутність перемог в іграх проти «Брентфорда» (0:0) та «Манчестер Юнайтед» (1:1) трохи дратує місцеву публіку.

Орієнтовні склади


«Зальцбург»: Кен – Ульмер, Павлович, Соле, Дедіч – Зайвальд, Гурна-Дуат, К'єргор – Сушич – Шешко, Окафор.

«Челсі»: Аррісабалага – Чілвелл, Сілва, Чалоба, Аспілікета – Лофтус-Чік, Жоржіньо, Галлхер – Стерлінг, Гаверц, Маунт.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гості остаточно оформлять лідерство та вихід у плей-оф. Нашою ставкою буде позиція – «Челсі» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.33 за лінією Parimatch.

25 жовтня, вівторок

«Зальцбург» – «Челсі»
Зальцбург. «Ред Булл Арена». 19:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Сандро Шерер (Швейцарія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 4.90
  • 3.75
  • 1.78
Сделать ставку Зробити ставку
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.