Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 жовтня 2022, 21:22
2721
1

РБ Лейпциг – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Не все у групі «Шахтаря» залежить виключно від команди Йовічевіча

| Оновлено 25 жовтня 2022, 21:22
2721
1
РБ Лейпциг – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 25 жовтня, у Лейпцигу на стадіоні «Ред Булл Арена» відбудеться матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу в рамках групи F, у якому зіграють німецький РБ «Лейпциг» та мадридський «Реал». Стартовий свисток італійського рефері Даніеле Орсато з Чіо прозвучить о 22:00 за київським часом.

РБ Лейпциг


Донецький «Шахтар» у Глазго боротиметься проти шотландського «Селтіка», що стане головною подією вечора для українських уболівальників, однак у паралельному матчі в Лейпцигу доля остаточного розподілу місць у нашому квартеті також вирішуватиметься з не меншим ступенем відповідальності. На диво, німецький РБ «Лейпциг», який розпочав кампанію з двох поспіль поразок та відставки головного тренера Доменіко Тедеско, на поточний момент є найближчим переслідувачем мадридського «Реала» і все ще не втратив шансів зачепитися за перший рядок.

Безумовно, нам би хотілося, щоб доля другої путівки до плей-оф вирішувалася у заключному турі, проте «Червоним бикам» цілком під силу зробити так, щоб у майбутньому матчі проти «Шахтаря» їм уже не було чого втрачати. Сценарій для цього проглядається досить легко – німецький клуб має перемогти, а «гірники» мають програти, бо навіть нічия, у разі невдачі футболістів Марко Розе, виведе українців на другий рядок. Інша проблема полягає в тому, що цей німецький наставник знає, як можна «душити» явних фаворитів, а також чудово пам'ятає, як принижував «Шахтар» на чолі менхенгладбахської «Боруссії» кілька років тому.

Реал


Третьою небезпекою для «Шахтаря», яким би дивним це не здавалось, є власне «Реал». Точніше не самі чинні володарі головного клубного трофея Старого Світу, вони точно перебувають у відмінному настрої і формі після перемоги в El Clasico над каталонською «Барселоною» (3:1), а здатність «бланкос» грати в півноги, коли справа вже здається зробленою. Власне, це ми побачили у грі у відповідь проти «Шахтаря», у якій іменитий колектив у бойовому складі був змушений у паніці відіграватися на останніх секундах (1:1).

Залишається лише сподіватися, що команда Карло Анчелотті не сподобалася сама собі після тієї гри, а повернення в рамку воріт Тібо Курта, не на докір Андрію Луніну буде сказано, дасть «Реалу» додаткову впевненість на останньому рубежі. До речі, у останній наразі грі проти андалузької «Севільї» (3:1) бельгієць зіграв досить посередньо, проте найкращий голкіпер світу за версією France Football точно знає, як правильно повертатися до ігрового ритму. Проти «Лейпцига», та ще й у такій забивній формі (майже три голи за матч після першої гри проти «Реала» (0:2)), на чужому полі допомога голкіпера захисту точно знадобиться.

Орієнтовні склади


РБ «Лейпциг»: Бласвіх – Раум, Гвардіол, Орбан, Сімакан – Шлагер, Айдара - Вернер, Нкунку, Собослаї – Сілва.

«Реал»: Куртуа – Алаба, Рюдігер, Мілітао, Карвахаль – Кроос, Чуамені, Камавінга – Вінісіус, Родріго, Асенсіо.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі мотивація господарів дозволить їм забити, але не більше. Нашою ставкою буде позиція – «Реал» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.80 за лінією Parimatch.

25 жовтня, вівторок

РБ «Лейпциг» – «Реал»
Лейпциг. «Ред Булл Арена». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніеле Орсато (Чіо, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 2.65
  • 3.55
  • 2.65
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
хотілося б щоб РМ виграв, але можуть і дозволити собі не виграти