Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 жовтня 2022, 02:59
1579
0

Джо ХАРТ: «У Варшаві Шахтарю вдалося забити, хоча вони завдали мало ударів»

Голкіпер «Селтіка» поділився очікуваннями від матчу 5-го туру Ліги чемпіонів

| Оновлено 25 жовтня 2022, 02:59
1579
0
Джо ХАРТ: «У Варшаві Шахтарю вдалося забити, хоча вони завдали мало ударів»
Getty Images/Global Images Ukraine. Джо Харт

Голкіпер «Селтіка» Джо Харт поділився очікуваннями від домашнього матчу 5-го туру Ліги чемпіонів проти «Шахтаря», який пройде 25 жовтня у Глазго:

«Ми перебуваємо не в тому становищі, у якому хотіли б опинитися після чотирьох турів, хоч і віддали всі сили, аби добре показати себе в цих іграх. Зараз ми хочемо зробити ще один крок уперед і націлені на це вже завтра ввечері. Ми граємо, щоб перемагати в кожному матчі, тож і ця гра не буде винятком.

Не можна заперечувати того факту, що ми добре грали в попередніх зустрічах і мали шанси домогтися кращого результату. Однак суть не в моментах, що ви створюєте, а в голах, які ви забиваєте зрештою. Для команди та клубу важливо лишатися у Європі якнайдовше. Ми прагнемо справити гарне, сильне враження і представити клуб таким, яким він має бути.

У Варшаві ми грали добре, проте добилися лише нічиєї, у чому заслуга «Шахтаря». Їм удалося забити одним з дуже небагатьох ударів по воротах. Вони справді є небезпечними під час швидкого переходу з оборони в атаку, у них чудові гравці, й вони довели в групі, що їх дуже складно зламати.

Вони грали з відмінними атакувальними командами й мало пропустили, тож це буде якісна гра. Що ж до прогнозів, я знаю, що ми будемо готові. Маємо сильну команду, яка готова битися й добре себе проявити».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.