Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 24 жовтня 2022, 14:23
7101
12

Сергій ПАЛКІН: «Україна має бути на ЧС-2022. Ірану там не місце!

Генеральний директор донецького клубу закликав усунути Іран від мундіалю

| Оновлено 24 жовтня 2022, 14:23
7101
12
Сергій ПАЛКІН: «Україна має бути на ЧС-2022. Ірану там не місце!
ФК Шахтар. Сергій Палкін

Генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін заявив, що збірна Ірану з футболу має бути відсторонена від участі в чемпіонаті світу-2022 у Катарі, а її місце має посісти національна команда України:

«Тоді як іранське керівництво буде розважатись, спостерігаючи за грою своєї збірної на чемпіонаті світу, українців будуть убивати іранські дрони та іранські ракети. Уже майже 250 таких дронів атакували мирні міста України. Кожен з них був вироблений, поставлений іранською владою, іранські інструктори та військові безпосередньо навчали і керували запусками дронів, які знищували будинки, музеї, університети, офіси, спортивні й дитячі майданчики, а головне, вбивали українців. У тому числі дітей. Дітей, які також мріяли подивитись на свою збірну на чемпіонаті світу з футболу.

Футбольний клуб «Шахтар» закликає ФІФА і всю міжнародну спільноту домогтися негайної заборони виступу на чемпіонаті світу збірної Ірану за безпосередню участь цієї країни в терористичних атаках на українців. Це буде справедливе рішення, яке має привернути увагу всього світу до режиму, що вбиває як своїх найкращих людей, так і допомагає вбивати українців. Вакантне місце має зайняти збірна України, яка довела, що є гідною участі в мундіалі. Маючи нерівні умови з іншими збірними під час стикових матчів, вона грала серцем.

Таке рішення є історично і спортивно виправданим. Закликаю всіх долучитися до тиску на футбольну бюрократію. Досить повторювати помилки чемпіонату світу-2018 у росії, ховаючись за порожньою тезою про аполітичність спорту.

Сприяння участі терористів у чемпіонаті світу і є політикою. Час покласти край такій політиці», – сказав Палкін.

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
inflicted
Справедливості заради - місце має зайняти наступна команда з Азії
nick07
допис демонструє невігластво Палкіна - враховуючи, що керівництво Ірану клерикальні ісламісти, то навряд чи вони будуть спостерігати матчі, а тим більше насоджуватись грою.
Щодо усунення Ірану - так, потрібно, але чому вважають що те місце повинна зайняти Україна? Швидше всього що з азійської федерації
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Макс Максов
Якщо Іран не поїде, то скоріш за все буде якась інша збірна із Азії. Але по справедливості, так як наша держава постраждала від їх довбаних дронів... То це би була часткова плата, за їх поставки русні!
DK1961
Вряд ли это получится. К сожалению
Serg Babak
мне кажется или Палкин больше делает ,чем павелка на информационом фронте? 
уже не первый раз палкин  миру подает информацию о войне и тп (например, товарняк сербии и тд..)
Burikmurdiv
Він каже те, що йому дозволяє Ахмєтов
Палкін вийшов з 90-х, звичайний бандит!! 
Istm
З футбольної точки зору плейоф не на нашу користь, тут заперечень немає. І є збірні, які більше нас заслуговують взяти участь у ЧС-2022.
Але з точки зору справедливості саме замість Ірану Україна заслуговує поїхати як ніхто. І це дрібниця в порівнянні з загальною провиною Ірану (іранської влади) перед Україною.
Іранська влада є спонсором тероризму та фактично активним учасником війни проти України в союзництві з фашистською Московією (поки що так званою Росією). Не кажучи вже про внутрішню диктатуру.
zelc006
Меньш ніж на срібло не згодні! Смерть ворогам!