Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 жовтня 2022, 01:23
1413
1

Віктор СКРИПНИК: «Люблю грати проти Динамо. Я задоволений результатом»

Головний тренер «Ворскли» прокоментував нічию з київським «Динамо»

| Оновлено 24 жовтня 2022, 01:23
1413
1
Віктор СКРИПНИК: «Люблю грати проти Динамо. Я задоволений результатом»
ФК Ворскла. Віктор Скрипник

Головний тренер полтавської «Ворскли» Віктор Скрипник прокоментував нічийний результат своїх підопічних у матчі 9-го туру чемпіонату України з футболу проти київського «Динамо»:

– Напевно, ми маємо бути задоволені результатом. Проте нам потрібно покращити гру попереду. У нас був дуже тяжкий початок сезону, а потім зіграли дуже гарний матч із «Олександрією». Потім виграли дві гри та знову програли дві гри. І ось ми приїхали до Києва. Ми дуже нервували, але налаштовувалися на боротьбу, яку сьогодні показали. Якщо грати проти «Динамо» у відкритий футбол, то ми не можемо тримати такий темп усі 90 хвилин. Тому в першому таймі нам довелося закритися, і суперник мав дуже мало можливостей для того, щоб забити.

За рахунку 0:1 нам вдалося зрівняти рахунок та повернутися в гру. Це додало нам сили. Я дуже люблю грати проти «Динамо». Такі команди вміють грати у добрий футбол. Усі можуть лаяти киян за те, як вони іноді грають і за результати, але треба розуміти, що вони форсували форму на початку сезону. Цей період минув, і команда зараз себе шукає. Це важливо знати тим, хто дуже критикує «Динамо». Також потрібно з розумінням ставитись і до «Ворскли». Багато іноземців пішло, багато прийшло. В нас нова команда. У нас кожен матч – це іспит, до якого ми протягом тижня готуємось.

Якби мені сказали до матчу, що ми зіграємо з «Динамо» в 1:1, я погодився б. Тож я задоволений і сподіваюся на покращення нашої гри у майбутніх матчах.

– Чи можна казати, що Різник - це 50% «Ворскли»? Чи був пенальті на 67-й хвилині?

– По Різнику погоджуся, але ми бачили його і з іншого боку. Були помилки, що призводили до голів. Тож ці відсотки падають. Ми раді, що сьогодні він рятував нас. Мабуть, він особливо налаштовується, коли його критикують. Щодо пенальті... Коли падає мій гравець, то лава запасних та тренери одразу кричать: «Пенальті». Суддя ухвалив своє рішення, і ми його приймаємо.

– Чому не грав Степанюк?

– З «Динамо» ми грали, як то кажуть, проти м'яча. Для цього потрібні відповідні виконавці. У нас попереду зліва грав номінальний захисник Кравець та Бацула. Нам потрібно було гальмувати «Динамо», щоб воно не розігналося. З огляду на це ми ставили великого або сильного нападника, який міг би чіплятися за м'ячі. Ми задоволені результатом. Ми мали свої моменти. Але не хочемо гнівити Бога – рахунок нас влаштовує. А Степанюк – наш основний нападник, який гратиме іншу роль у наступних матчах. Неправильно говорити про одного гравця. Потрібно всім приділяти увагу. Хотіли зіграти на результат із «Динамо».

– У другому таймі дуже сподобався Сефері. Але здавалося, що партнери не завжди помічали його.

– Звичайно, хочеться, щоби будь-який пас доходив до адресата. Але сьогодні він більше грав на оборону. Все-таки ми грали проти «Динамо», яке теж шукає себе і хоче вигравати, щоб досягти поставленої мети. Ми задоволені тим, як зіграли. Іноді Сефері давали перепочити.

Зазначимо, що матч 9-го туру УПЛ «Динамо» – «Ворскла» завершився з рахунком 1:1.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Грали два гівна однакового рівня.Коментувати нічого