Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 жовтня 2022, 15:37
722
1

Евертон – Крістал Пелес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Четверта поразка поспіль чи час прокидатися?

| Оновлено 22 жовтня 2022, 15:37
722
1
Евертон – Крістал Пелес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 22 жовтня, у Ліверпулі на стадіоні «Гудісон Парк» відбудеться матч тринадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Евертон» та «Крістал Пелес». Стартовий свисток рефері Саймона Гупера із Суїндона прозвучить о 17:00 за київським часом.

Евертон


Ніхто не обіцяв «Евертону», що поточний сезон не виявиться для нього сповненим випробувань, та й у стартових матчах проти лондонського «Челсі» (0:1) та бірмінгемської «Астон Вілли» (1:2) ліверпульський колектив відчув це на собі повною мірою. Однак потім футболісти Френка Лампарда видали цілком упевнену серію з семи матчів без поразок, під час якої віддані вболівальники надихнулися настільки, що почали вважати, ніби всі проблеми команди залишилися далеко позаду. Особливо порадували фанатів «ірисок» нічия в дербі проти «Ліверпуля» (0:0) та перемога над лондонським «Вест Хемом» (1:0).

На жаль, потім календар матчів «Евертона» зробив дуже крутий поворот, після якого команда відразу потрапила на матчі проти «Манчестер Юнайтед» (1:2), лондонського «Тоттенхема» (0:2) та «Ньюкасла» (0:1). У всіх цих випадках підопічні Лампарда показали себе на полі посереднім чином, а через невдалі дії на полі «сорок» посеред цього тижня українського лівого захисника Віталія Миколенка навіть почали називати найгіршим на своїй позиції у всій лізі. Тривоги фанатів «Евертона» зрозуміти можна – їм вистачило паніки на завершення минулого сезону, проте зараз команда виходить на смугу матчів проти рівних суперників, тому матиме можливість надолужити втрачене.

Кристал Пелес


Тим часом, справи у футболістів Патріка Вієйра йдуть значно більш вдало, аніж у суперників. Лондонський «Крістал Пелес» ніколи останніми роками не вважався претендентом на високі досягнення, тому команда не порівнює результати своїх виступів із провідними клубами країни. «Шклярі» зараз розташовуються на звичному для себе місці на екваторі турнірної таблиці, і, що має найбільше турбувати «Евертон» перед грою, три матчі поспіль не програють.

Однак календар у столичного колективу при цьому поза всяким сумнівом був легшим, оскільки ніхто з трійки «Вулверхемптон», «Лестер», «Лідс» і близько не стоїть у порівнянні з тим же «Сіті», за всієї поваги до цих команд. Очевидно, що футболісти Вієйра отримали чудову психологічну розрядку після серії невдач проти «містян» (1:4), «Ньюкасла», «Брентфорда» (двічі по 1:1) та «Челсі» (1:2), і тепер готові знову просуватися до єврокубків. Календар при цьому їм винятково допоможе, оскільки найближчий серйозний опонент, Тоттенхем, буде вже на початку 2023 року.

Орієнтовні склади


«Евертон»: Пікфорд – Миколенко, Тарковськи, Коуді, Коулман – Онана, Гарнер, Івобі – Гордон, Калверт-Льюїн, Грей.

«Крістал Пелес»: Гуйта – Мітчелл, Гуехі, Андерсен, Ворд – Шлупп, Дукуре, Езе – Заха, Едуард, Шлупп.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку господарі можуть зачепитися за очки. Нашою ставкою буде позиція – «Евертон» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.26 за лінією Parimatch.

22 жовтня, субота

«Евертон» – «Крістал Пелес»
Ліверпуль. «Гудісон Парк». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Саймон Гупер (Суїндон, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 2.75
  • 3.15
  • 2.85
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса
Футбол | 01 травня 2024, 08:01 2
Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса

Гаррі наздогнав Мбаппе (в обох – по 8), але француз ще має грати з «Боруссією Д»

Ярмоленко побив бомбардирський рекорд Реброва
Футбол | 01 травня 2024, 23:31 1
Ярмоленко побив бомбардирський рекорд Реброва

34-річний хавбек «Динамо» забив 190-й м'яч в українській кар'єрі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Эвертон Лемпарда на столько скучен и примитивен, что может и продуть кризисному КП