Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 жовтня 2022, 18:08
648
0

Саутгемптон – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Знову доведеться грати без Зінченка, проте потрібна виключно перемога

| Оновлено 23 жовтня 2022, 18:08
648
0
Саутгемптон – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 23 жовтня, у Саутгемптоні на стадіоні «Сент-Меріс» відбудеться матч тринадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Саутгемптон» та «Арсенал». Стартовий свисток рефері Роберта Джонса із Честера прозвучить о 16:00 за київським часом.

Саутгемптон


Очікувати стабільності від такої команди, як «Саутгемптон», було марним заняттям повсякчас, оскільки цей колектив позиціонує себе як кузня талантів, з якої топ-клуби Англії згодом за дуже солідні гроші підбирають підходящих виконавців. Проте влітку 2022 року «святі» вирішили нікого не продавати, і при цьому скупилися аж на 72 млн. євро, що говорило про їхні високі очікування від нової кампанії. Утім, коли вже перейшли безпосередньо до реалізації амбіцій, «Саутгемптон» був змушений зіткнутися з певними труднощами.

Зокрема, пов'язані вони були і з календарем, оскільки у кількох попередніх турах команді довелося грати проти «Манчестер Сіті» (0:4), «Вест Хема» (1:1) та «Челсі» (2:1). Очевидно, що набирати очки в матчі проти настільки сильних колективів було не просто, але розбазарювати можливості потім на суперниках рівня «Астон Вілли» (0:1) і «Евертона» (1:2) було вже відвертим перебором із боку футболістів Газенгюттля. Календар готує його команді найближчим часом матчі проти «Ньюкасла» та «Ліверпуля», тому майбутній поєдинок буде лише початком важкого шляху.

Арсенал


Поява лондонського «Арсеналу» на початку нового сезону на вершині турнірної таблиці спочатку сприймалася як закономірний крок у розвитку колективу Мікеля Артети, який до цього демонстрував привабливий футбол наприкінці минулого сезону. Однак повірити в те, що «каноніри» утримуватимуться в ролі лідера чемпіонських перегонів навіть після десяти турів, був ладен точно не кожен. Лише одна втрата очок у вигляді поразки – від «Манчестер Юнайтед» на «Олд Траффорд» (1:3) – із такими значними показниками зараз перебуває на вершині турнірної таблиці «Арсенал», а відрив від найближчого переслідувача тим часом становить уже чотири очки.

Перспективи, що хтось зуміє обігнати команду Артети в найближчому майбутньому, на поточний момент є досить туманними. Безумовно, календар у «канонірів» перед початком чемпіонату світу-2022 буде просто божевільним, оскільки вони продовжують виступати на груповому етапі Ліги Європи УЄФА. До речі, цього четверга «Арсенал» виграв у нідерландського ПСВ (1:0) і, здається, уже все вирішив у своєму квартеті не лише щодо виходу в наступний раунд, а й у контексті першого рядка. Лідирувати в сучасних реаліях футболістам Артети не звикати, але як довго вони протримаються в такому темпі?

Орієнтовні склади


«Саутгемптон»: Базуну – Чалета-Цар, Салісу, Ліанко – Перро, Діалло, Армстронг, Ворд-Прауз, Ельюнуссі – Адамс, Арібо.

«Арсенал»: Рамсдейл – Томіясу, Габріель, Саліба, Вайт – Парті, Джака – Мартінеллі, Едегор, Сака – Жезус.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості переможуть із комфортною перевагою. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Арсенал» (-1) коефіцієнтом 1.95 за лінією Parimatch.

23 жовтня, неділя

«Саутгемптон» – «Арсенал»
Саутгемптон. «Сент-Меріс». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Роберт Джонс (Честер, Англія)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Parimatch
  • 5.80
  • 4.40
  • 1.57
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 16
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 22
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.