Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 жовтня 2022, 15:37
572
2

Манчестер Сіті – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Де Дзербі ще не перемагав, але попереду у нього черговий топ-суперник

| Оновлено 22 жовтня 2022, 15:37
572
2
Манчестер Сіті – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 22 жовтня, у Манчестері на стадіоні «Етіхад» відбудеться матч тринадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Манчестер Сіті» та «Брайтон». Стартовий свисток рефері Крейга Поусона з Ротерема прозвучить о 17:00 за київським часом.

Манчестер Сіті


Чинні чемпіони Англії і в новому сезоні виглядають досить впевненим у власних силах колективом, проте досі не зуміли видертися на перший рядок. Та й як це можна зробити, якщо переможні серії «Манчестер Сіті» іноді дають збій, тоді як лондонський «Арсенал» на вершині турнірної таблиці начебто не збирається зупинятися на досягнутому. До того ж, «містяни» провалили один із найважливіших іспитів у першому колі, не зумівши обіграти «Ліверпуль» минулими вихідними (0:1), що вже утворило відставання від «канонірів» у чотири очки.

У іншому – «Сіті», утім, як і завжди, зараз у повному порядку. Команда витратила чимало коштів під час літньої трансферної кампанії, і один лише нападаючий Ерлінг Голанд своєю шаленою кількістю забитих м'ячів достатньо виправдовує ці суми. У групі Ліги чемпіонів у команди з Манчестера також справи йдуть на краще, оскільки вона вже однією ногою в плей-оф, а вже наступного тижня може закрити питання з приводу першого місця. У чемпіонаті, як бачимо, усе не так і гладко, проте календар до чемпіонату світу-2022 у «містян» аж занадто приваблює своєю простотою.

Брайтон


«Брайтон» під керівництвом Грема Поттера феноменально успішно розпочав новий сезон англійської Прем'єр-ліги завдяки досить простому, як з'ясувалось, календарю. І хоча входити в новий футбольний рік матчем на «Олд Траффорд» проти «Манчестер Юнайтед» було ще тим задоволенням, проте «чайки» зі своїм завданням упоралися цілком успішно (2:1). Після цього на команду чекала серія з чотирьох матчів без поразок, яку трохи призупинив «Фулхем» (1:2), проте перемога над «Лестером» (5:2) повернула «Брайтон» у правильне русло.

А потім «чарівник» тренерського цеху поїхав творити свою магію до лондонського «Челсі», а замість нього прийшов добре знайомий українському вболівальнику Роберто Де Дзербі, котрий до початку повномасштабної агресії працював у донецькому «Шахтарі». Італієць починав із гри на «Енфілді» проти «Ліверпуля», в якій від нього нічого й не очікували, проте бойова нічия (3:3) зрештою стала дуже надихаючою. На жаль, не для подальших успіхів команди – «Брайтон» програв «Тоттенхему» (0:1) й «Брентфорду» (0:2), а до майбутньої гри підходить з трьома «сухарями» поспіль через матч проти «Ноттінгем Форест» (0:0). Не зовсім схоже на профіль Де Дзербі, хоча він робить лише перші кроки в Англії.

Орієнтовні склади


«Манчестер Сіті»: Едерсон – Канселу, Аканжи, Ляпорт, Аке – Сілва, Родрі, де Брюйне – Фоден, Голанд, Гриліш.

«Брайтон»: Санчес – Велтман, Данк, Вебстер – Троссар, МакАллістер, Кайседо, Марч – Гросс, Лаллана – Велбек.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку фаворити відсвяткують черговий успіх. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Манчестер Сіті» (-1.5) з коефіцієнтом 1.61 за лінією Parimatch.

22 жовтня, субота

«Манчестер Сіті» – «Астон Вілла»
Манчестер. «Етіхад». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Крейг Поусон (Ротерем, Англия)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.21
  • 7.30
  • 14.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
де Дзербі скоро звільнять за такі "успіхи" команди. В принципі це читалось після його роботи в "Шахтарі". Катати м'ячик по полю без гостроти біля воріт суперника - це така собі тактика.
Gargantua
никакой интриги