Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 жовтня 2022, 14:52
1241
2

Олександрія – Львів. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Безпрограшна серія проти безвиграшної

| Оновлено 22 жовтня 2022, 14:52
1241
2
Олександрія – Львів. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В суботу, 22 жовтня, відбудеться поєдинок 9 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть «Олександрія» та ФК «Львів». Гра пройде в Києві на полі НСК «Олімпійський», початок - о 15:00.

«Олександрія»

Поточний чемпіонат «поліграфи» повинні були починати з теперішнім лідером - «Дніпром-1». Але матч через єврокубкову зайнятість дніпрян перенесли на пізніше, тому «Олександрія» знайшла інший варіант - «Інгулець» теж пропускав свою планову гру (мав грати з «Динамо»), тому обидві команди замість матчів першого туру зіграли матч туру сьомого. В ньому сильнішою виявилася саме команда Юрія Гури.

Після того «Олександрія» два матчі поспіль не могла виграти (програш «Металісту» та нічия з «Ворсклою»), але це виявилися на даний момент єдині втрати очок команди в чемпіонаті. Після цього вже два матчі поспіль «поліграфи» не програють - спершу завдяки голу Кирила Ковальця здолали «Чорноморець», а в минулому матчі перемогли «Кривбас». Між цими іграми мало «вклинитися» ще протистояння з «Металістом 1925», але через ракетні обстріли росіянами території України гру перенесли.

Точно пропустить матч захисник «Олександрії» Дячук, який в матчі з «Кривбасом» отримав два попередження.

«Львів»

Справи львів'ян є зараз набагато гіршими. Якщо «Олександрія» знаходиться на п'ятому місці, то підопічні Олега Дулуба - тільки на тринадцятому. Свою єдину перемогу «леви» здобули формально в першому турі (гра відбулася 25 вересня через проблеми з комплектацією команд на старті сезону), коли здолали «Минай». Крім того, вдалося зіграти внічию з «Кривбасом» та «Металістом 1925».

Щоправда, серед суперників містян вже були «Динамо», «Дніпро-1», «Зоря»... Що цікаво, матч шостого туру львів'яни, як і «Олександрія», теж не грали - донецький «Шахтар» готувався чи то до «Реала», чи то до «Динамо» і попросив перенести гру.

Гру пропустить захисник Бусько, який «перебрав» жовтих карток.

Статистика зустрічей

Між собою команди провели 11 матчів, всі в межах УПЛ. Що цікаво, зараз абсолютний паритет - в обох команд по 3 перемоги, ще 5 матчів закінчилися внічию, а різниця м'ячів - 12:12.

Орієнтовні склади

«Олександрія»: Білик – Цуріков, Бабогло, Мельник, Мірошніченко – Рибалка, Дришлюк, Ковалець – Третьяков, Кожушко, Калітвінцев.

«Львів»: Пономаренко – Мильченко, Крушинський, Муравський, Якимів – Васильєв, Шишка – Бойко, Полегенько – Бугай, Нич.

Прогноз на протистояння

Припустимо, що паритет похитнеться в сторону «Олександрії», яка виглядає більш збалансованішою та в ростері якої більш солідніший набір виконавців.

22 жовтня, субота

«Олександрія» – «Львів»
Київ. НСК «Олімпійський». 15:00
ТБ-трансляція на платформі «Setanta Sports»
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків).
ОЛЕКСАНДРІЯ - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1
Parimatch
  • 1.76
  • 3.75
  • 4.60
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.78
  • 3.74
  • 4.54
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.