Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 22 жовтня 2022, 03:05
5393
0

Біль посилився. Рібері пояснив, чому вирішив повісити бутси на цвях

Французький футболіст поклав край легендарній 22-річній кар'єрі

| Оновлено 22 жовтня 2022, 03:05
5393
0
Біль посилився. Рібері пояснив, чому вирішив повісити бутси на цвях
ФК Салернітана. Франк Рібері

Знаменитий французький футболіст Франк Рібері пояснив причини, через які він вирішив повісити бутси на цвях, поклавши край легендарній 22-річній кар'єрі.

«Шановні друзі та вболівальники, я вирішив підготувати це коротке відео, щоб оголосити, що мені час прощатися з футболом. З вами, з вашою підтримкою я здійснив свою мрію і вдячний вам від щирого серця.

Якщо протягом 20 років мені вдавалося грати на високому рівні і продовжувати цю кар'єру, то це ще й тому, що у скрутні часи ви завжди були поруч зі мною. Ви дали мені сили, необхідні для того, щоб пережити цю неймовірну пригоду.

Однак сьогодні, незважаючи на те, що я намагався щосили протягом останніх трьох місяців, біль у коліні тільки посилився, і лікарі ясно сказали: у мене немає іншого вибору, окрім як припинити грати. Тому я змушений завершити свою кар'єру професійного гравця.

Це кінець фантастичного розділу в моєму житті, але також і можливість подякувати всім тим, без кого я не був би тим, хто є сьогодні. Насамперед моїй сім'ї, яка зробила все це можливим. Моїм товаришам по команді та тренерам, з якими я розділив неймовірні моменти та безмірні радості. Не забуду тренерів та співробітників клубів, у яких мені пощастило вирости.

Це кінець глави, як гравця, але не моєї професійної історії, можете бути у цьому певні. Тож мені залишається лише попрощатися і до швидкої зустрічі, до початку нового розділу».

39-річний француз лише ненадовго з'явився на полі за «Салернітану» цього сезону, зігравши два матчі у Серії А та Кубку Італії у серпні. А потім був змушений залишити гру через травму.

Фізичні проблеми затьмарили останні кілька років кар'єри Рібері з моменту відходу з мюнхенської «Баварії» у 2019 році, змусивши його пропустити низку ігор як за «Фіорентину», так і за «Салернітану».

Тренер «Салернітани» Давіде Нікола оголосив, що Рібері приєднається до тренерського штабу клубу і, швидше за все, у найближчі декілька років працюватиме над отриманням тренерської ліцензії УЄФА.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Британський журналіст оцінив виступи всіх українців в цьому сезоні АПЛ
Футбол | 24 квітня 2024, 11:50 8
Британський журналіст оцінив виступи всіх українців в цьому сезоні АПЛ

Рассел Тейлор вважає найкращим Іллю Забарного

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.