Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 жовтня 2022, 14:53
962
0

Челсі – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

«Червоні дияволи» без Роналду проти магії Поттера

| Оновлено 22 жовтня 2022, 14:53
962
0
Челсі – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 22 жовтня, відбудеться матч 13-го туру чемпіонату Англії, у якому зіграють «Челсі» та «Манчестер Юнайтед». Гра пройде в Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж», стартовий свисток Еттвелла Стюарта прозвучить о 19:30 за київським часом.

Челсі

Лондонський клуб паршиво увійшов у сезон, втративши очки у трьох із п'яти стартових матчів. Наслідком цього стало звільнення німецького фахівця Томаса Тухеля та призначення тренера «Брайтона» Грема Поттера. На чолі «синіх» 47-річний англійський фахівець провів уже 7 матчів, п'ять із яких виграв. Також було дві нічиї. Різниця м'ячів 13-2 вражає.

За Поттера «Челсі» заграв краще і в нападі, і в захисті. Більше того, ожив і Кепа Аррісабалага, який тривалий час залишався героєм уїдливих мемів. Тепер іспанський воротар справді показує гру високого рівня. Наприклад, у двох останніх матчах чемпіонату лондонці поступилися суперникам з xG, але зуміли набрати чотири очки.

І все ж таки команда ще далека від ідеалу, влітку прийшло багато гравців, які можуть грати краще. «Манчестер Юнайтед» стане для Поттера першим топовим суперником у чемпіонаті, цікаво буде подивитися, чи спрацює магія і цього разу.

Не зможуть допомогти команді у цьому матчі Фофана, Канте та Джеймс, також під питанням Галлахер.

Манчестер Юнайтед

Команда Еріка тен Хага після двох стартових поразок виграла чотири матчі поспіль, але була зупинена грізним «Манчестер Сіті». Наступні три гри теж можна було вигравати, але у матчі з «Ньюкаслом» підвела реалізація (0:0). В останній зустрічі було здобуто заслужену перемогу над «Тоттенхемом» і це вселяє надії на успішний виступ «червоних дияволів» надалі. Поборотися за чемпіонство навряд чи вийде, але місце у четвірці найсильніших – цілком реальна ціль.

З неприємного можна відзначити скандальну витівку Кріштіану Роналду, який покинув лаву запасних команди раніше, ніж закінчилася гра зі «шпорами». За це зіркового португальця було оштрафовано на двотижневу зарплату (887 тис фунтів, на секундочку), на матч із «Челсі» п'ятиразовий володар «Золотого м'яча» не їде.

«Ман Юнайтед» також має проблеми і з травмованими гравцями. На полі ми не побачимо Магвайра, Марсьяля, ван де Бека та ще кількох футболістів, які вже давно в лазареті.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у цьому матчі не буде забито багато м'ячів. Нашою ставкою буде позиція – ТМ(2,5) с коефіцієнтом 1.98 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Челсі»: Аррісабалага - Чалоба, Тьяго Сілва, Кулібалі, Кукурелья, Жоржіньо, Ковачич, Лофтус-Чік, Маунт, Стерлінг, Обамеянг.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа - Шоу, Мартінес, Варан, Даллот, Каземіро, Фред, Фернандеш, Еланга, Санчо, Рашфорд.

22 жовтня, субота

«Челсі» – «Манчестер Юнайтед»
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 19:30
Арбітр: Еттвелл Стюарт
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 2.12
  • 3.5
  • 3.6
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.