Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 22 жовтня 2022, 15:59
998
0

Аяччо – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

18 команда Ліги 1 проти першої: інтригу знайти неможливо

| Оновлено 22 жовтня 2022, 15:59
998
0
Аяччо – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 21 жовтня, в Аяччо на полі арени «Стад Франсуа Коті», місткістю 10 446 глядачів, відбудеться матч 12-го туру французької Ліги 1, в якому «Аяччо» прийме «ПСЖ». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за київським часом.

Аяччо

Команда Олів'є Панталоні в турнірній таблиці чемпіонату Франції посідає 18 місце, тобто вона входить до квартету аутсайдерів, який за підсумками сезону знизиться у класі. У 11 матчах «ведмеді» набрали 8 очок, здобувши 2 перемоги за двох нічиїх, і зазнавши 7 поразок.

У двох останніх матчах «Аяччо» обходиться без провалів – перемога та нічия. 8 жовтня корсиканці на виїзді з рахунком 2:1 обіграли «Марсель». До речі, їм вдалося завдати провансальцям першої поразки у нинішньому чемпіонаті та перервати їхню серію з 9 ігор без невдач.

Після цього «Аяччо» також на виїзді поділив очки з «Труа» – нічия 1:1. Ці результати дозволили хлопцям Панталоні піти з останнього місця в таблиці, випередивши «Брест» (20 місце) та «Анжер» (19 позиція).

ПСЖ

Колектив Крістофа Галтьє одноосібно лідирує у турнірній таблиці Ліги 1. У 11 поєдинках він здобув 9 перемог і двічі задовольнився нічиїми. Маючи в активі 29 очок, парижани на три пункти випереджають «Лор'ян», що йде другим, і на п'ять – «Ланс», який посідає третє місце.

В останньому матчі чемпіонату «ПСЖ» вдома з рахунком 1:0 обіграв «Марсель», який входить до групи лідерів (4 місце). А перед цим столичні зіграли на виїзді внічию 0:0 із «Реймсом».

Між зустрічами з «Реймсом» та «Марселем» команда Галтьє провела поєдинок Ліги чемпіонів проти «Бенфіки». Незважаючи на рідні стіни, «ПСЖ» обіграти «орлів» не зміг – нічия 1:1. Такий результат зберіг двовладдя, що було у таблиці групи Н турніру: «ПСЖ» і «Бенфіка» залишилися на чолі квартету, маючи по 8 очок.

Орієнтовні склади

Аяччо: Леруа – Юссуф, Гонсалес, Авінель, Коне, Нурі, Маркетті, Кутаде, Баяла, Ель-Ідріссі, Муссіті-Око.

ПСЖ: Доннарумма – Хакімі, Маркіньюс, Перейра, Бернат, Мукиеле, Верратті, Вітінья, Неймар, Сарабія, Мбаппе.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості зможуть довести свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.27 по лінії Parimatch.

21 жовтня, п'ятниця

Аяччо – ПСЖ
Аяччо. «Стад Франсуа Коті». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 0:3
Parimatch
  • 12.50
  • 5.90
  • 1.27
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.