Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 жовтня 2022, 10:35
736
0

Лестер – Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи не настав час віддалятися від останнього рядка?

| Оновлено 21 жовтня 2022, 10:35
736
0
Лестер – Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 20 жовтня, у Лестері на стадіоні «Кінг Пауер» відбудеться матч дванадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Лестер» та «Лідс». Стартовий свисток рефері Пітера Бенкса із Мерсисайда прозвучить о 22:15 за київським часом.

Лестер


Усього одна перемога у десяти зіграних матчах та закономірне останнє місце у турнірній таблиці – такий невтішний підсумок виступів «Лестера» на старті нового розіграшу англійської Прем'єр-ліги. Очевидно, що керівництво клубу не жартувало, коли перед початком літньої трансферної кампанії підійшло до головного тренера Брендана Роджерса з невтішною інформацією про відсутність коштів на посилення стартового складу. Наставнику тоді дали можливість безперешкодно піти з клубу, розуміючи складність майбутнього сезону, проте він ухвалив вольове рішення залишитися з колективом.

Налаштувати «лисиць» на переможний лад не виходило ще з перших турів. Дебютна перемога команди відбулася лише трьома матчами раніше, коли клуб із Лестершира обіграв «Ноттінгем Форест» (4:0), який взагалі розпочинав підготовку до сезону з трьома гравцями в складі. У решті баталій, окрім стартового матчу проти «Брентфорда» та останньої на сьогоднішній день гри проти «Крістал Пелес» (двічі по 0:0), «Лестер» незмінно програвав. Вирватися із замкнутого кола невдалих результатів завжди непросто, і тим більше, коли суперники у найближчих матчах будуть рівня «Манчестер Сіті», «Ліверпуля» чи «Ньюкасла».

Лідс


Завжди скромний за своїми фінансовими апетитами «Лідс» цього літа отримав від каталонської «Барселони» та «Манчестер Сіті» понад 100 млн євро всього за двох своїх провідних футболістів, Рафінью та Калвіна Філліпса, тому міг собі дозволити активну позицію на трансферному ринку. Під американського фахівця Джессі Марша взяли одразу двох його співвітчизників, Брендена Ааронсона і Тайлера Адамса, і в компанії з Луїсом Сіністеррою новачки спочатку почали давати необхідний результат. Дійшло навіть до того, що «Лідс» відправив у нокаут лондонський «Челсі» (3:0) на певному етапі.

Однак після кубкової перемоги над «Барнслі» (3:1), датованої ще Днем незалежності України, «павлини» просто не можуть досягти успіху. Календар при цьому у них був досить непомітний – отримати у суперники лондонський «Арсенал» із флагманів національного футболу на відрізку завдовжки шість матчів було великим подарунком, та ще й на тлі міжнародної паузи. Однак скористатися своїм шансом «Лідс» так і не зміг. Уже незабаром у календарі цього клубу будуть і «Ліверпуль», і «Сіті», і «Тоттенхем», і «Ньюкасл», тому очки брати необхідно саме проти суперників рівня кризового «Лестера».

Орієнтовні склади


«Лестер»: Ворд – Джастін, Фаєс, Амарті, Кастань – Сумаре – Барнс, Дьюсбері-Голл, Тілеманс, Олбрайтон – Дака.

«Лідс»: Мельє – Фірпо, Купер, Кох, Крістенсен – Рока, Адамс – Гаррісон, Ааронсон, Сіністерра – Бамфорд.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку колектив Джессі Марша зачепиться за необхідний результат. Нашою ставкою буде позиція – «Лідс» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 4.10 за лінією Parimatch.

20 жовтня, четвер

«Лестер» – «Лідс»
Лестер. «Кінгс Пауер». 22:15
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Пітер Бенкс (Мерсисайд, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 2.39
  • 3.50
  • 3.00
Сделать ставку Зробити ставку
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.