Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 21 жовтня 2022, 10:33
2863
5

Арсенал – ПСВ. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи

Нетипова поява Ліги Європи у календарі матчів національних чемпіонатів

| Оновлено 21 жовтня 2022, 10:33
2863
5
Арсенал – ПСВ. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 20 жовтня, у Лондоні на стадіоні «Емірейтс» відбудеться матч другого туру Ліги Європи УЄФА з футболу, у якому зіграють лондонський «Арсенал» та нідерландський ПСВ. Стартовий свисток іспанського рефері Алехандро Хосе Ернандеса Ернандеса із Санта-Крус-де-Тенеріфе прозвучить о 20:00 за київським часом.

Арсенал


Смерть Королеви Великобританії є подією досить непересічною, тому реакція на цю трагічну подію з боку організаторів різних футбольних турнірів вийшла досить неоднозначною. Перенесення матчів посипалося на голови командам та їхнім уболівальникам із усіх боків, і зрештою призвели до ще більшого ускладнення і без того непростого календаря перед головною подією року у планетарному масштабі – чемпіонату світу-2022 у Катарі. Зачепили зміни в графіку й лондонський «Арсенал», який на старті нової кампанії узяв на диво бадьорий темп.

Лідер англійської Прем'єр-ліги, проте який вже встиг утратити статус невразливого, виступає лише в другому за значимістю клубному турнірі Старого Світу – таке незвичайне поєднання справді можна побачити, якщо врахувати, що той самий фаворит чемпіонських перегонів кілька сезонів поспіль витратив на здобуття хоча б подібності кондиції минулих років. Однак немає підстав критикувати колектив Мікеля Артети та персональний обсяг роботи, який бере на себе іспанський фахівець. Хоча б тому, що його команда продовжує досягати успіхів на всіх фронтах. У тому числі і в Лізі Європи, де за три попередні матчі вона вже встигла відвантажити конкурентам шість м'ячів, виграла три гри з трьох, і при цьому пропустила лише одного разу.

ПСВ


Було б набагато більше визначеності у групі за участю «канонірів», де окрім них і нідерландського ПСВ присутні також норвезький «Буде/Глімт» та швейцарський «Цюрих», якби матч другого туру був зіграний у належні терміни. Однак тепер на нас чекає фактично битва у форматі двоматчевих протистоянь раунду плей-оф за перше місце у групі, які розділятиме лише один календарний тиждень. «Червоно-білі» і «каноніри» при цьому зробили все від себе залежне, щоб інші суперники були статистами на цьому футбольному святі, хоча нідерландський колектив все ще ризикує виявитися досяжним для «Глімта», якщо програє в прийдешній грі.

Як і в «Арсеналу», за плечима футболістів Руда ван Ністелроя є визначні серії перемог на старті нового сезону, хай і не настільки впевнені, як у англійських суперників. ПСВ, зрозуміло, знаходиться трохи нижче у табелі про ранги, аніж амстердамський «Аякс», проте одне очко різниці після десяти зіграних турів не дає жодних приводів для прогнозів щодо подальших чемпіонських перегонів. Між матчами проти «Арсеналу» «селянам» належить зіграти проти «Гронінгена» на виїзді, тоді як суперники в день матчу Ліги Європи мали грати проти «Манчестер Сіті», а доведеться тепер вирушати в гості до «Саутгемптона».

Орієнтовні склади


«Арсенал»: Тернер – Тірні, Габріель, Голдінг, Вайт – Партей, Джака – Нельсон, Вієйра, Сака – Нкетіа.

ПСВ: Бенітес – Макс, Обіспо, Рамальо, Мвене – Гутьєррес, Сангаре – Гакпо, Веєрман, Сімонс – Тіль.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі господарі будуть ближчими до успіху за результативного футболу. Нашою ставкою буде позиція – Арсенал не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.80 по лінії Parimatch.

20 жовтня, четверг

«Арсенал» – ПСВ
Лондон. «Емірейтс». 20:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Алехандро Хосе Ернандес Ернандес (Санта-Крус-де-Тенеріфе, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Parimatch
  • 1.55
  • 4.60
  • 5.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Баварії розповіли, за кого вболіватимуть у фіналі Ліги чемпіонів
Футбол | 09 травня 2024, 14:57 1
У Баварії розповіли, за кого вболіватимуть у фіналі Ліги чемпіонів

Мюнхенський клуб образився на свого суперника по півфіналу

ФОТО. Арбітр не зарахував гол Баварії Луніну на 90+13-й через нібито офсайд
Футбол | 09 травня 2024, 00:56 24
ФОТО. Арбітр не зарахував гол Баварії Луніну на 90+13-й через нібито офсайд

Шимон Марциняк ухвалив спірне рішення, не дозволивши мюнхенцям дограти момент

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
ПСВ сейчас хорош, но класс Арсенала подразумевает, что все зависит от того, на сколько важен для Арсенала этот турнир. учитывая что игра в Лондоне ТБ 3.5 за 2.5
⬆️
Ну что ж, ещё раз помянём добрым словом Королеву Британии и посмотрим ожидаемо интересный матч вне тура.  Кстати, хороший пример и для наших перенесённых туров и матчей.   Было бы желание найти окно, а не откладывать всё на следующий год.
Remark
Судя по тому в какой сейчас форме Арсенал и то, что они забивают как в 1 и в 2 таймах, то матч должен быть огонь.
Идеально - Арсенал итб 1, но коф наверно слишком мал, ещё не смотрел. Поэтому нужно ловить в лайве гол Арсенала в первом и ТБ 2 в матче.
Прогноз: 3-0, 4-1 или любая результативная ничья.