Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 жовтня 2022, 02:31
4879
0

ШАПАРЕНКО: «Зіна порадив лікаря з Барселони, сказав: хороший доктор»

Хавбек київського «Динамо» проходить відновлення після травми коліна

| Оновлено 21 жовтня 2022, 02:31
4879
0
ШАПАРЕНКО: «Зіна порадив лікаря з Барселони, сказав: хороший доктор»
Влада Седан. Микола Шапаренко

Хавбек київського «Динамо» Микола Шапаренко в інтерв'ю Владі Зінченко розповів, як відбувається відновлення після травми коліна:

«Після операції в Барселоні я там був ще два тижні, мені провели початкову реабілітацію. 27 вересня я прилетів до Антверпена і перебуваю тут.

Чому саме Антверпен? Є хороший реабілітолог, який працює у збірній Бельгії та їздить до мадридського «Реалу». Його запрошували Анчелотті та Зідан, і він допомагає іспанській команді. Інший реабілітолог призначає мені вправи, які каже той лікар.

Коли я отримав травму, мені зателефонували Зіна [Зінченко], Ярмола [Ярмоленко], інші гравці, допомогли з вибором лікаря. Олександр Зінченко порадив лікаря з Барселони, сказав: хороший доктор.

Спочатку я хотів робити операцію у Римі. Лікар сказав: це твоє здоров'я, вирішуй, де тобі подобається. Але потім я подумав і вирішив, що краще буде оперуватися у Барселоні. Операція пройшла успішно, все гаразд».

Шапаренко отримав травму у матчі 1-го туру Ліги Європи проти «Фенербахче» (1:2). 24-річний півзахисник «Динамо» переніс операцію на коліні та проведе поза грою приблизно півроку.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.