Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 жовтня 2022, 04:33
679
1

КОСТЮК: «Сподіваюся, що через війну моя кар'єра не завершиться швидше»

Українська тенісистка – про теніс під час воєнних дій

| Оновлено 20 жовтня 2022, 04:33
679
1
КОСТЮК: «Сподіваюся, що через війну моя кар'єра не завершиться швидше»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Друга ракетка України Марта Костюк розповіла мексиканським журналістам, як складається її життя та кар'єра під час російсько-української війни.

«Було добре грати у теніс до того, як розпочалася війна. Було багато стресу, який ти зараз не можеш навіть порівняти з тим, що ми всі відчуваємо. Це вже інша дійсність.

У мене було багато нервів за кілька днів. У нас різниця в часі мінус 8 годин з Україною, тому, коли я прокидаюся вранці, там день уже добігає кінця. Є багато новин, багато подій. Так що коли я лягаю спати, я думаю: Добре, я завтра прокинуся і, що буде, я не знаю. Чи буде це ядерна бомба десь, розумієте?

Я нещодавно питала свою маму, коли це скінчиться? Це дуже виснажує. Проблема в тому, що ніхто тебе не шкодуватиме. Тобто, у нас [у спорті] інша ситуація. Ніхто не буде тебе шкодувати через війну, ніхто не скаже, що віддам я їй пару геймів або дам виграти. Це так не працює. Я щодня перебуваю в гіршому [початковому] становищі, ніж інші дівчата. Очевидно, що я маю особисті проблеми, як у кожної людини. Є відчуття того, що ти постійно у програші. І це забирає більше сил, ніж зазвичай, це приносить більше стресу. Я просто сподіваюся, що через це моя кар'єра не завершиться швидше, ніж мала б», – сказала Костюк.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
Особливо коли продажна WTA підтримує окупанток, а не українок. Ще й з подругою Марті так не пощастило, чия дружба обмежилась лиш селфі в літачку. Марті, яка крім зовнішнього тиску, сама тисне на себе дай боже, дуже важко виходити і грати.