Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 жовтня 2022, 05:30
19937
10

ДЕДИШИН: «Красніков своїми діями зламав багато людських доль у футболі»

Гендиректор «Руху» вважає, що арбітр виконував вказівки Кучера та Краснікова

| Оновлено 22 жовтня 2022, 05:30
19937
10
ДЕДИШИН: «Красніков своїми діями зламав багато людських доль у футболі»
ФК Рух Львів. Ігор Дедишин

Генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин прокоментував конфлікт зі спортивним директором «Дніпра-1» Євгеном Красніковим, який відбувся після матчу 7-го туру УПЛ між цими командами:

«Були поштовхи, були емоційні вислови, але справа до рукоприкладства не доходила. Попрошу ЗМІ не вигадувати. А от емоції були. Люди, які багато років у футболі, знають, хто такий Євген Красніков, якими методами він діяв у «Металісті», скільки тренерських та футбольних доль він зламав своїми діями. Він про це чудово знає, як і більшість людей, які залучені до футболу. Про це я йому теж говорив під час наших розмов.

Щодо суддівства, то арбітр Юрій Іванов протягом усього матчу демонстрував симпатії до суперника. І це відчували футболісти та тренери. Арбітр поводився так, як йому давали вказівки з тренерського штабу «Дніпра-1», а саме Кучер та Красніков. Вони були не представниками тренерського штабу, а коментаторами. Вони постійно щось коментували. Своїми діями вони підняли градус напруги, і арбітр став сумніватися, реагувати на крик, приймати необдумані рішення та втрачати контроль над матчем».

Нагадаємо, офіційні особи команд «Рух» та «Дніпро-1» влаштували бійку після закінчення матчу 7-го туру УПЛ між цими командами (2:3). Спортивний директор «Дніпра-1» Євген Красніков та генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин взяли участь у бійці після гри. Львів'яни догравали матч вдев'ятьох через вилучення і пропустили вирішальний гол на 90+5 хвилині матчу.

ВІДЕО. Дедишин пояснив причини конфлікту з Красніковим

Джерело ФК Рух Львів
Оцініть матеріал
(143)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вячеслав Федак
Клоун!А сам за що отримав 5 років дискваліфікації?Ти та хоть бабла тоді заробив за гнусний вчинок.Скільки суркіси відслюнявили,щоб ти разом з димінським забруднив Металіст?Була афера року!Гніле,підле створіння!Ще й рот відкриває! 
pas2012
А скільки ти молодих доль футболістів зламав,не рахував?Один з самих корумованих футбольних функціонерів заговорив про чесність...
witcher_rr
Чмо.нік галімий,капусту не отримав від шлюхтера.Де ти помітив там незрозумілого суддівства?!.При першому голі на Сарапію порушували,пенальті по ділу,картки також.
Від твого кощловського і руха,вже нудить,всі у вас винні та корумповані.Грати навчіться,чмош..кі серпні.
Александр
Жлобы не могут проиграть с достоинством .Судьи не сделали никаких ошибок .Против Шахтера или Динамо в жизни не рискнул бы срать 
Lion
Ну если дедишин такой плохой, а красников чем лучше?
Валерий Стебловский
Це стиль Краснікова та Кучера. Точно так же судили прошлий рік Альянс в Сумах. Судді в Україні на жаль продажні.