Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 жовтня 2022, 17:13
1267
2

Кінець невдалої серії. Верес переграв Львів

Колектив Юрія Вірта до цього три матчі не міг здобути перемогу

| Оновлено 18 жовтня 2022, 17:13
1267
2
Кінець невдалої серії. Верес переграв Львів
НК Верес

У стартовому складі містян Олег Дулуб після нічиєї в минулому турі з «Металістом 1925» вирішив змін не робити. Головний тренер «Вересу» Юрій Вірт порівняно з минулим матчем зробив дві вимушені заміни у стартовому складі. Замість дискваліфікованих Геннадія Пасіча та Віталія Дахновського на поле вийшли Михайло Сергійчук та Владислав Шарай.

На початку гри обидві команди подовгу розігрували свої атаки, боротьба за м’яч точилася на підступах до обох воріт. Перший же небезпечний момент матчу виник біля воріт «Львова», коли Курко з декількох метрів пробив вище воріт. Як потім виявилося, Курко перебував у офсайді. А наступну атаку «Вересу» після пасу Сергійчука завершував Гайдучик, який не зумів перехитрити Пономаренка.


Фото – УПЛ

Натомість містяни зуміли скористатися своїм моментом. Після передачі Мильченка м’яч відскочив до Бугая, і Владислав влучно пробив повз захисників у дальній кут. Проте, вже через дві хвилини рівняни зрівняли рахунок, коли Гайдучик головою замкнув флангову передачу Станіслава Шарая. Для Миколи це був 1-й гол в УПЛ – у 9-й грі.

У середині тайму дальнім ударом сходу завершував атаку Кучеров, але пробив трохи вище воріт. Пристрасті на полі наростали, і арбітру Пасхалу чимало доводилось показувати гравцям жовті картки. Кінцівка першого тайму пройшла з перевагою господарів поля, які виконали декілька кутових, але до завершальних ударів справа не доходила.


Фото – УПЛ

Під час перерви Олег Дулуб вирішив поміняти двох центральних захисників, випустивши на поле Никитюка та Вовкуна. На початку другого тайму обидві команди знову багато комбінували, але завершальних ударів в рамки воріт не було. Зокрема після передачі Кльоца Кучеров пробив головою вище воріт.

Натомість в середині тайму гості зуміли вийти вперед. Сергійчук заробив штрафний на правому краю атаки. Штрафний виконував Вовченко і, пробивши «стінку», влучив впритул зі штангою, забивши свій перший гол в УПЛ – у 8-й грі. Не встигли містяни оговтатися від такого розвитку подій, як пропустили і третій гол. Гайдучик у штрафному скинув м’яч під удар Станіславу Шараю, який сходу пробив у дальній кут воріт, також вперше відзначившись в УПЛ – у 7-й грі.


Фото – УПЛ

У підсумку «Верес» здобув вольову перемогу над «Львовом», ставши автором 100-ї (!) вольової вікторії в УПЛ саме з рахунком 3:1. «Львів» на своєму полі пропускає голи в чемпіонатах впродовж рекордних для клубу 8-ми ігор – 18 м’ячів. Безвиграшна домашня серія містян триває 4 гри: нічия та три поразки. Для Олега Дулуба це була 10-та домашня поразка біля керма різних клубів УПЛ.

Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

«Львів» – «Верес» - 1:3

Бугай, 14 – Гайдучик, 17, Вовченко, 67, С. Шарай, 69

Мильченко, 7, Крушинський, 26, Бусько, 29, Шишка, 35, Вовкун, 66, Васильєв, 79, Мишенко, 90+1 – Гагун, 34, В. Шарай, 48, Сергійчук, 56

«Львів»: Пономаренко – Мильченко, Крушинський (Никитюк, 46), Муравський (Вовкун, 46), Бусько (Якимів, 70) – Васильєв, Шишка (Мишенко, 54) – Бойко, Полегенько – Бугай, Нич (В. Михайлів, 73).

«Верес»: Когут – Є. Пасіч, Вовченко, Курко, Гагун – Кучеров – В. Шарай (Квасний, 87), С. Шарай, Кльоц (Лебеденко, 80), Сергійчук (С. Шестаков, 81) – Гайдучик (М. Шестаков, 78).

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон, Україна)

Стадіон: «СКІФ» (Львів).

Удари (у площину): 5 (3) – 11 (5)
Кутові: 7 – 1
Оффсайди: 1 – 1.

ЛЬВІВ - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 19°C

Події матчу

69’
ГОЛ ! М'яч забив Станіслав Шарай (Верес).
67’
ГОЛ ! М'яч забив Семен Вовченко (Верес).
17’
ГОЛ ! М'яч забив Микола Гайдучик (Верес).
14’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Бугай (Львів).
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
olex.mykhailov
З перемогою Червоно-Чорні 
Gargantua
второй гол Вереса конечно позор для стоявших в стенке. не по мужски и не спортивно.