Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 жовтня 2022, 03:54
1737
1

Луї САА – про екс-хавбека Шахтаря: «Він в МЮ, а не у команді другої ліги»

Француз приєднався до когорти критиків бразильця Фреда

| Оновлено 22 жовтня 2022, 03:54
1737
1
Луї САА – про екс-хавбека Шахтаря: «Він в МЮ, а не у команді другої ліги»
Getty Images/Global Images Ukraine. Фред

Колишній форвард «Манчестер Юнайтед» та збірної Франції Луї Саа розкритикував бразильського хавбека «червоних дияволів» Фреда за нещодавній матч АПЛ проти «Ньюкасла» (0:0).

«Кожен гравець у складі «Манчестер Юнайтед» повинен робити більше, не тільки Фред. Але якби Рой Кін сьогодні грав і був частиною цієї команди, він би кричав, навіть якщо ти граєш добре. Якщо хтось вважає, що йому нема куди прогресувати, він не повинен бути в команді Прем'єр-ліги».

«Фред знову піддався критиці, бо є дві ролі: збалансувати команду, коли ти маєш бути солідним у центрі поля, але також ти маєш допомагати своїм товаришам по команді попереду. Бувають моменти, коли Фред має можливість віддати м'яч уперед, але він робить на один або два дотики більше, ніж потрібно. Ці речі можна побачити, і це проблема. Фред грає за «Манчестер Юнайтед», він не грає в команді з другої ліги, і всі будуть мати свою думку про його виступи», - заявив Саа.

Зазначимо, що за даними Wyscout, у поєдинку проти «Ньюкасла» Фред за 98 хвилин чистого ігрового часу відзначився 109 техніко-тактичними діями, з яких успішними виявилися 57%.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Иван Иванов
да потому что вы его юзать не умеете, поставили в АПЛ типа опорником бегать, который всю жизнь был АПЗ, только последние два сезона в ШД играл в центре полузащиты и хотите что бы оно у вас как-то роботало