Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 жовтня 2022, 04:09
830
0

ВІДЕО. Мудрик та Судаков зустрілися з дітьми-переселенцями та їх батьками

17 жовтня у Shelter Centre «Шахтаря» на «Арені Львів» побували «гірники»

| Оновлено 18 жовтня 2022, 04:09
830
0
ВІДЕО. Мудрик та Судаков зустрілися з дітьми-переселенцями та їх батьками
ФК Шахтар Донецьк. Мудрик та Судаков

17 жовтня в Shelter Centre «Шахтаря» на «Арені Львів» побували «гірники» Михайло Мудрик і Георгій Судаков. Саме в момент приїзду футболістів у Львові було оголошено повітряну тривогу, тому всі гості центру були змушені спуститися в підземне укриття, де і відбулася зустріч.

Гравці «Шахтаря» поспілкувалися на різні теми з переселенцями, серед яких багато дітей, дізнались про умови проживання в Shelter Centre, передали слова підтримки й побажання якнайшвидшого миру від усієї команди. Найбільше говорили, звісно ж, про футбол. Мешканці шелтера привітали футболістів і «Шахтар» у їхній особі з учорашньою перемогою над «Динамо» й побажали успіхів у майбутніх іграх. Наприкінці зустрічі Михайло Мудрик і Георгій Судаков роздали автографи, а також зробили фото з гостями та співробітниками центру.

Михайло Мудрик, гравець «Шахтаря»:

– Було дуже приємно зустрітися з дітьми і з дорослими, поспілкуватися й просто побути тут, поруч із ними. Я щасливий бачити щирі усмішки дітей, які так радіють цій зустрічі. Подякував усім цим людям за підтримку, за те, що вболівають за нас. Це справді приємно.

Георгій Судаков, гравець «Шахтаря»:

– Чудова зустріч. Бачу, що діти щасливі побачитися з нами, трохи підвищили їм настрій. Розуміємо, наскільки важко зараз цим дітлахам через те, що вони змушені пережити. Шкода, що не зможемо відвідати їхнє тренування й пограти у футбол через повітряну тривогу, однак ми роздали їм багато автографів, зробили фото – гадаю, для дітей це приємно. Вони нам також заспівали пісню зі словами «Шахтар» – чемпіон!». Дуже теплі емоції від зустрічі.

Shelter Centre «Шахтаря» на «Арені Львів» було відкрито 9 квітня 2022 року, й відтоді він прийняв не одну тисячу переселенців з різних регіонів України. Постійно там мешкають понад 200 осіб.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.