Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 19 жовтня 2022, 08:03
961
0

Сампдорія – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Аутсайдер із новим головним тренером на чолі

| Оновлено 19 жовтня 2022, 08:03
961
0
Сампдорія – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 17 жовтня, у Генуї на стадіоні «Луїджі Ферраріс» відбудеться матч десятого туру чемпіонату Італії з футболу, в якому зіграють генуезька «Сампдорія» та «Рома». Стартовий свисток арбітра Марко Ді Белло із Бріндізі прозвучить о 19:30 за київським часом.

Сампдорія


Навіть фанати італійської національної першості зі стажем не зможуть, напевно, відразу пригадати, коли востаннє траплялося таке, що темпераментне футбольне місто Генуя не було представлено жодною командою в Серії A. «Дженоа» залишила «еліту» за результатами минулого розіграшу, а вже на старті нової кампанії ми впевнено можемо стверджувати, що «Сампдорія» ризикує до неї приєднатися вже в найближчому майбутньому. Важко зараз у чемпіонаті Італії грати гірше, ніж колектив Деяна Станковича, якого призначили на посаду лише десять днів тому.

За великим рахунком, «Сампдорію» вже не можна вважати командою Марко Джампаоло, але й роботою під керівництвом сербського наставника вона ще не пройнялась. Нічия у гостьовому поєдинку проти «Болоньї» (1:1), що знаходиться неподалік у турнірній таблиці – із такого результату розпочав роботу Станкович, який до цього не без успіху очолював сербську «Црвену Звезду». Розгрібати генуезькі авгієві стайні Деяну доведеться ще дуже довго – команда на літньому трансферному ринку втратила всіх провідних футболістів, які могли забезпечити хоча б 15 місце минулого сезону, а натомість набрала або малодосвідчених виконавців, або футболістів, чиї найкращі часи вже позаду. Результат очевидний – жодної перемоги за 9 турів.

Рома


Що ж до «Роми», то плани у колективу Жозе Моуріньо на цей сезон були вселенського масштабу, оскільки ексцентричного португальського фахівця знову понесло до нових завоювань на фоні перемоги у третьому з трьох єврокубків, що існують на сьогодні. «Вовки» досить впевнено стартували в новій національній кампанії, навіть устигнувши вхопитись за нічию в Турині проти «Ювентуса» (1:1), коли ще ніхто не міг подумати, наскільки великими є проблеми команди Массіміліано Аллегрі. Однак після цього римляни програли «Удінезе» у Фріулі (0:4), і всім знову стало зрозуміло, що перед нами стара-добра нестабільна «Рома».

Проблеми у команди Моуріньо є і у Лізі Європи УЄФА, куди вона потрапила за квотою переможця Ліги конференцій. Севільський «Бетіс» практично виграв групу за підсумками двох поспіль дуелей проти італійського опонента (2:1 та 1:1 відповідно), і тепер римлянам набагато цікавіші результати виступів болгарського «Лудогорця», від якого вони відстають на три очки. У чемпіонаті у «Роми» поки що все йде непогано, оскільки перемога над міланським «Інтером» (2:1) була дуже своєчасною, і саме за рахунок її «Рома» може почуватися комфортно по правильний бік від кордону зони єврокубків.

Орієнтовні склади


«Сампдорія»: Аудеро – Ауделло, Коллі, Феррарі, Берешинськи – Вієйра, Рінкон – Джурічич, Сабірі, Габб'ядіні – Капуто.

«Рома»: Патрісіу – Ібаньєс, Смолінг, Манчіні – Спінаццола, Камара, Крістанте, Залевскі – Дзаньоло, Пеллегріні – Белотті.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі гості будуть ближчими до успіху. Нашою ставкою буде позиція – «Рома» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.44 за лінією Parimatch.

17 жовтня, понеділок

«Сампдорія» – «Рома»
Генуя. «Луїджі Ферраріс». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Марко Ді Белло (Бріндізі, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 5.30
  • 3.75
  • 1.73
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.