Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 16 жовтня 2022, 23:05
689
0

ПСЖ – Марсель. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Крістоф Галтьє та Ігор Тудор вперше зустрінуться між собою на чолі французьких грандів.

| Оновлено 16 жовтня 2022, 23:05
689
0
ПСЖ – Марсель. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 16 жовтня, у Парижі на стадіоні «Парк де Пренс» відбудеться матч одинадцятого туру чемпіонату Франції з футболу, у якому зіграють ПСЖ та «Марсель». Стартовий свисток арбітра Клемана Тюрпена з Уллена прозвучить о 21:45 за київським часом.

ПСЖ


Хоч би які конфлікти не виникали всередині творчого колективу «Парі Сен-Жермен», проте ця команда завжди залишатиметься дуже небезпечною, оскільки її склад складається з цілого розсипу зіркових виконавців. Цього літа їхня кількість зросла – під нового тренера Крістофа Галтьє запросили португальського таланта центру поля Вітінью, зміцнили захист за рахунок універсала Норді Мукіеле, фактично за безцінь підписали Ренату Саншеша, а також за скромні гроші придбали Фабіана Руїса та Карлоса Солера. Однак, за «червоно-синіх» усе одно продовжує запалювати тріо Мбаппе – Мессі – Неймар, і поки вони між собою остаточно не розсварилися, нам варто насолоджуватися їхніми виступами.

Уже давно відомо, що Ліга 1 не є для ПСЖ пріоритетним турніром, оскільки «золотих» медалей за епохи шейхів парижани набрали вже вдосталь. Куди більш привабливою для клубу зі столиці Франції виглядає Ліга чемпіонів УЄФА, але зараз навіть у протистоянні проти лісабонської «Бенфіки» за перший рядок турнірної таблиці у них виникають серйозні проблеми. Фактично, до ключового матчу першого кола чемпіонату футболісти Галтьє підходять на тлі одразу трьох осічок: проти «орлів» (двічі по 1:1), а також у гостях у «Реймса» (0:0), коли з поля виганяли культового Серхіо Рамоса.

Марсель


Якщо про ПСЖ у звичному ключі говорили під час літнього міжсезоння виключно у контексті роботи клубу на трансферному ринку, то «Марсель» одразу голосно заявив про будівництво повністю оновленого проекту, під егідою якого розпочав активну трансферну політику. Провансальці за цей період посилилися в кожній із ліній, а також остаточно переманили виконавців, які в останніх сезонах виступали за них на правах оренди. Виділити в цьому контексті варто Маттео Гендузі та форварда Луїса Суареса (ні, не уругвайського супербомбардира, а колумбійського).

У плані спортивних результатів, як докази успішності обраної моделі, «Марсель» поки що вражає лише на внутрішній арені. Три очки відставання від ПСЖ – не велика вада перед очним протистоянням, та й за кількістю забитих та пропущених м'ячів команда Ігора Тудора не надто відстала. Однак у Лізі чемпіонів справи у «провансальців» йшли далеко не найкращим чином рівно до того моменту, як вони зустрілися з лісабонським «Спортінгом». Дві перемоги (4:1 та 2:0), і «Марсель» уже претендує на вихід із групи у складі «Тоттенхема» та «Айнтрахта», а не йде без очок на останній сходинці.

Орієнтовні склади


ПСЖ: Доннарумма – Данило, Маркіньос, Мукіеле – Бернат, Вітінья, Верратті, Хакімі – Неймар, Мбаппе, Мессі.

«Марсель»: Лопес – Жиго, Балерді, Мбемба – Тавареш, Ронжье, Гендузі, Клос – Аріт, Пає – Санчес.

Прогноз на протистояння


Ми думаємо, що в майбутній грі господарі здобудуть скромну перемогу. Нашою ставкою буде позиція – ПСЖ переможе ТМ 3.5 з коефіцієнтом 2.48 по лінії Parimatch.

16 жовтня, неділя

ПСЖ – «Марсель»
Париж. Парк де Пренс. 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Клеман Тюрпен (Уллен, Франція)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 1.37
  • 5.40
  • 8.30
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.