Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 жовтня 2022, 18:06
2358
7

Ліверпуль – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч АПЛ

Центральний поєдинок 11-го туру АПЛ

| Оновлено 16 жовтня 2022, 18:06
2358
7
Ліверпуль – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч АПЛ
Getty Images/Global Images Ukraine

Програму 11-го туру АПЛ закриватиме його центральний матч. У ньому зустрінуться дві беззаперечно найкращі команди Туманного Альбіону останніх 5 років – «Ліверпуль» на «Енфілді» прийме «Манчестер Сіті».

«Ліверпуль»

За останні роки ми звикли, що саме ці команди між собою розігрують чемпіонський титул, але цього разу все по-іншому. «Ліверпуль» підходить до матчу лише на 11-му місці в турнірній таблиці. Команда Юргена Клоппа видала найслабший старт сезону за останні роки, вигравши всього два з восьми стартових матчів. Як підсумок – 11–те місце у турнірній таблиці. Гра команди мало нагадує те, що ми звикли бачити від «Червоних» під керівництвом Клоппа, та й багато ключових гравців, як, наприклад, Вірджіл Ван Дейк, проводять дуже слабкий відрізок.

Сам Клопп говорить про те, що «Ліверпуль» із чемпіонських перегонів випав. Частково це правда, частково – спроба зняти напругу з команди. Відставання від головного суперника, «Манчестер Сіті», зараз становить 13 очок, але «Червоні» мають ще матч у запасі. І перемога у очній зустрічі з командою Пепа Гвардіоли може вдихнути нове життя у чемпіонські амбіції мерсисайдців.

Але здобути її буде дуже складно. Смаку перемог в АПЛ «Ліверпуль» не знає вже протягом трьох турів: після нічиїх з «Евертоном» та «Брайтоном» у попередньому турі «Червоні» програли 2:3 лідеру чемпіонату, «Арсеналу». Після цього «Червоні» в Лізі чемпіонів розбили в Глазго місцевий «Рейнджерс» 7:1, при цьому забивши шість сухих голів у другому таймі. Але говорити про те, що це ознака виходу із кризи, передчасно. Як не вийшла команда з кризи після перемоги 9:0 над «Борнмутом» наприкінці серпня.

«Манчестер Сіті»

А от у «Манчестер Сіті» в АПЛ усе йде за планом. Так, команда Пепа Гвардіоли поки що не лідирує. «Містяни» йдуть другими, відстаючи від несподіваного лідера, «Арсеналу», лише на одне очко. І, незважаючи на чудову гру «Канонірів» тут і зараз, багато хто не вірить у те, що вони витримають такий темп протягом сезону.

У Лізі чемпіонів у «Манчестер Сіті» все також у повному порядку. У вівторок команда Гвардіоли втратила очки у виїзному матчі з «Копенгагеном» (нічия 0:0), рано залишившись у меншості. Однак 10 очок у 4 турах – це впевнене лідерство у групі та забезпечена достроково путівка до плей-оф.

Історія зустрічей

За свою історію «Ліверпуль» та «Манчестер Сіті» зустрічалися між собою у всіх турнірах 118 разів. Відчутна перевага на боці «Червоних» – 62 перемоги проти 23. Ще 33 матчі завершилися внічию. Різниця голів – 224:134 на користь «Ліверпуля».

Прогноз на протистояння

Нічого дивного в тому, що «Манчестер Сіті» підходить до матчу у статусі фаворита. Ми вважаємо, що команді Пепа Гвардіоли під силу як мінімум не програти на «Енфілді». Наш прогноз – Х2, коефіцієнт – 1,29.

16 жовтня, неділя

«Ліверпуль» – «Манчестер Сіті»
Початок матчу – в 18:30
Арбітр: Ентоні Тейлор
Пряма ТБ-трансляція – Setanta Sports Україна
ЛІВЕРПУЛЬ - МАНЧЕСТЕР СІТІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 3,85
  • 4,00
  • 1,89
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 3,86
  • 4,20
  • 1,93
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JerzyJerzy
Вперед Червоні! До перемоги! Або, хоча б, до нічиї! Ну, ок, хоча б без розгрому ! ЮНВА
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Old
Что тут центрального, если Ливерпуль затесался в середняки?