Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 жовтня 2022, 23:03
7133
8

ВІДЕО. Клопп зірвався і розкритикував Манчестер Сіті

Тренер «Ліверпуля» - про майбутній матч проти «Манчестер Сіті»

| Оновлено 15 жовтня 2022, 23:03
7133
8
ВІДЕО. Клопп зірвався і розкритикував Манчестер Сіті
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп розкритикував «Манчестер Сіті» перед очною зустріччю в 11-му турі АПЛ 16 жовтня (початок – 18:30):

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(112)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rostyk58585968
Ну і де він зірвався? Просто сказав факт. Я би ще гірше висказався, а то питають всяку херню
avk2307
Ну не зовсім все так. Багато клубів в АПЛ, той же Арсенал наприклад в рамках бюджету гравців можуть придбати. А з Холландом я думаю є якась підводна бонусна частина для всіх від агентів до самого гравця. Ну і продавав МС вперше в цьому сезоні.
Miro Ran
не можна сказати що Нуньєс поганий,п.Клопп міг би додуматись що такий форвард потребує гострих пасів в розріз в штрафну,як це роблять 5-6 людей в  МС,в Ліверів зараз цього на вміють,хіба Фірміно може так грати,а решта грають примітивними навісами або прострілами,з Тьяго -сонним контратаки не проходять.і взагалі команда замучена важкою працею  і без результату-це поверхневе судження,МС-сильний-але часом здається що вони чіповані,настільки все чітко що аж скучно
alexderjav
Три клуби - Це МанСити, ПСЖ та Ньюкасл?
Gargantua
анализируя финансы как правило люди не выходят за пределы трансфермаркета где ин и аут. На самом деле все значительно сложнее. Есть еще зарплаты. Высокий потолок зарплат позволет брать игроков свободными агентами из других клубов. Сильных игроков. есть огромные агентские выплаты. Есть даже деньги, вливаемые в детский футбол, которые позволяют снимать с рынка самых талантливых детей, собирать у себя в школе и потом продавать уже молодых футболистов дороже. Деньги идут к деньгам. Если ты не ограничен в финансах, если ты их не зарабатываешь а получаешь, то конечно много способов доминировать над конкурентами.
Gargantua
вот потому меня тошнит от Сити, как бы красиво они не играли