Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 жовтня 2022, 09:58
1900
1

Знову без перемог. Минай розійшовся миром із Вересом

Команда Володимира Шарана перервала серію з трьох матчів без забитих м'ячів

| Оновлено 15 жовтня 2022, 09:58
1900
1
Знову без перемог. Минай розійшовся миром із Вересом
УПЛ

Славетне українське військо в звітній день святкувало День захисника України, і на цьому тлі дуже символічно виглядав стартовий матч сьомого туру національної першості з футболу. Черговий вікенд для наших уболівальників підступний ворог намагався зірвати за будь-яку ціну, і зрештою одразу кілька матчі довелось відкласти на певний термін. Однак у мальовничому селі Минай на Закарпатті можна було дозволити собі трохи відволіктись на протистояння між місцевим «Минаєм» та рівненським «Вересом».

Футболісти Юрія Вірта достатньо потужно розпочали нову кампанію, однак міжнародна павза дещо призупинила їхню впевнену ходу. «Червоно-чорні» постійно намагались дати бій що харківському «Металісту» (1:2), що львівському «Руху» (2:2), проте навіть за умов наявності на власному рахунку забитих м’ячів бажаного результату не досягали. І якщо «Верес» завжди робив акцент на мінімальну кількість голів за умов максимальної ефективності в плані здобутих балів, то команда Володимира Шарана взагалі перестала забивати в останніх трьох турах, тому поодинокий успіх проти «Інгульця» (2:1) для неї так і залишався приємним виключенням із загалом невтішної тенденції.

Ключ до подолання спротив рівненського колективу є добре відомим на широкий загал – достатньо не пропустити м’яч у власні ворота в першому таймі, а вже після перерви спробувати нав’язати суперникам власний футбол. «Минай» із цим завданням не зміг упоратись, бо Бандура був змушений виймати м’яч із сітки вже на п’ятій хвилині, коли центр захисту не вгледів за Дахновським під час закидання з центрального кола від Кучерова.

Оскільки «Верес» досяг власної мети, то подальша поведінка команди Вірта була цілком прогнозованою, а від закарпатського колективу ми чекали на варіанти подолання невтішного становища. Футболісти Шарана трохи затягнули зі створенням загроз воротам Когута, проте все ж таки Вишневський отримав свою пару гольових моментів. Однак із вбивчих ситуацій вразити чужі володіння так у нападника й не вийшло, як і у Твердохліба за кілька хвилин до цього, через що «червоно-чорні» завершували перший тайм у повільному стилі.

Навряд чи можна стверджувати, що гра після перерви зазнала бодай якихось змін у своєму форматі. «Минаю» вдалось після завершення першої чверті ігрової години забити гол за підсумком дотепного розіграшу всередині чужого штрафного, а Олег Вишневський нарешті зумів уразити чужі ворота пострілом під ліву стійку з середньої дистанції. Після цього емоційного вибуху гра знову повернулась до звичного перебігу подій.

Жодні заміни не допомогли «Вересу» знову схилити шальки терезів на власну користь, тоді як суперники продовжували наполягати на власному успіху. Команда Володимира Шарана створила кілька непоганих нагод, але більше забити не зуміла. У суперників натомість наприкінці зустрічі сталось вилучення Геннадія Пасіча, тож без важливого виконавця середньої ланки Вірту тепер доведеться шукати три очки деінде.

Посеред наступного тижня в рамках восьмого туру української Прем’єр-ліги закарпатський «Минай» зіграє гостьовий матч проти харківського «Металіста 1925», а рівненський «Верес» гостюватиме у «Львова».

Українська Прем'єр-ліга. 7-й тур.

«Минай» – «Верес» - 1:1

Вишневський, 64 – Дахновський, 5

Горін, 47, Гончар, 84, Вітенчук, 90+3 – С. Шарай, 24, Дахновський, 73, Г. Пасіч, 82, Є. Пасіч, 83

Г. Пасіч, 90+5 (друге попередження)

«Минай»: Бандура – Трубочкін (Дмитрук, 89), Нємчанінов, Горін (Чуєв, 81), Гончар – Вітенчук, Хахльов – Кулієв (Рогозинський, 60), Твердохліб, Воробчак – Вишневський (Коломоєць, 81).

«Верес»: Когут – Є. Пасіч, Вовченко, Курко, Гагун – Кучеров, Кльоц – Г. Пасіч, С. Шарай (Лебеденко, 71), Дахновський (В. Шарай, 75) – Гайдучик (Сергійчук, 70).

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро).

Стадіон: «Минай-Арена» (с. Минай).

Удари (у площину): 9 (4) – 5 (2)
Кутові: 5 – 2
Офсайди: 1 – 1.

МИНАЙ - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 15°C

Події матчу

90’
Гравець команди Верес отримує червону картку.
64’
ГОЛ ! М'яч забив Олег Вишневський (Минай).
5’
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Дахновський (Верес).
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію
Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6
«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію

Артем переплутав назву своєї команди

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Минай чемпион