Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
4712
1

Юрген КЛОПП: «Холанд встановив нові стандарти фізики»

Тренер «Ліверпуля» – про форварда «Манчестер Сіті»

Юрген КЛОПП: «Холанд встановив нові стандарти фізики»
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп напередодні матчу проти «Манчестер Сіті» (16 жовтня) поділився своєю думкою з приводу Ерлінга Холанда:

«Коли граєш проти кращого нападника у світі, то маєш стежити, щоб він не отримав багато м'ячів. Це виклик для нас, ми намагатимемося. Граючи з «Сіті», якщо ти закриваєш Холанда великою кількістю гравців, відкриваєш простір для інших гравців світового класу. Це проблема і ми спробуємо знайти рішення.

Ми зустрічалися з Ерлінгом, коли він грав у «Зальцбурзі». Він був ще молодшим, ніж зараз, але вже тоді був помітний потенціал. Вже тоді ми думали, як його закрити. І він все одно забив! Він встановив нові стандарти з точки зору фізики.

Він поєднує фізику, техніку та розуміння гри. Він орієнтується на полі, балансуючи на межі офсайду, читає ці моменти дуже добре. Також навколо нього є одні з найкращих футболістів світу, які можуть зробити передачу. Де Брюйне, Гюндоган, Фоден, Марез. Ідеально, без сумнівів».

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Miro Ran
ну що ви так скромно п,Клопп,у вас є Тьяго,геніальний поперечний розпасовщик,скромно ви оцінюєте своїх трансферних талантів