Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 жовтня 2022, 14:28
9567
42

ЛУЧЕСКУ: «Пропоную зіграти у Варшаві або Кракові. Львів – не найкраща ідея»

Найближчого вікенду має відбутися матч УПЛ між «Шахтарем» та «Динамо»

| Оновлено 13 жовтня 2022, 14:28
9567
42
ЛУЧЕСКУ: «Пропоную зіграти у Варшаві або Кракові. Львів – не найкраща ідея»
Instagram. Мірча Луческу

Наставник «Динамо» Мірча Луческу запропонував змінити місце проведення матчу 7-го туру УПЛ проти «Шахтаря», який запланований на 16 жовтня у Львові:

«Спочатку планувалося, що матч пройде у Лондоні, все було розплановано. Однак під час останніх російських атак ми перебували у Львові, гравці все чули та відчували. Вони турбуються та переживають за свої родини. Мені здається, що повертатися до Львова зараз – можливо, не найкраща ідея.

Ми запропонували кілька варіантів: зіграти у Варшаві або у Кракові. Або ж у Львові, але трохи згодом – у понеділок чи вівторок, оскільки «Шахтар» грав учора, а ми граємо завтра. У нас буде дуже мало часу на відновлення та переїзд, ми зможемо провести максимум одне тренування. Тож чекаємо на відповідь від «Шахтаря», УАФ та УПЛ.

Саме в той час, коли відбувалися ці ракетні атаки, у нас було заплановане тренування. Але нам дозволили виїхати за кордон, тож плани змінилися. Це не наше рішення, потрібно знайти спільне рішення у цій ситуації. Ми пропонуємо альтернативні варіанти та чекаємо відповіді».

Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 42
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Я вот не понимаю, как можно с одной стороны просить переноса игры во Львове в предыдущем туре аргументируя важностью подготовки к еврокубкам , а с другой стороны настаивать на игре в воскресенье во Львове при том, что соперник в четверг поздно вечером закончит свой матч в Кракове за 600 км от Львова.
Ну это Дашина тактика или не правда?
nick07
В принципі було б вірне рішення, враховуючи, що матчі і так без вболівальників проводять. Ну і день туди-сюди також можна перенести. 
avk2307
Я на 90% уверен что не будет игры. Это не логично с точки зрения безопасности.Но если все таки будет то в Польше. Хотя это по отношению к ДК не честно, учитывая пропуск прошлого тура шахтером 
IgorDK
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Я согласен тут только с одним - что матч вызовет интерес не только у украинской публики, а и в оркостане. При чем оркостан может просто не дать нормально сыграть матч, пуская не большой периодичностью дроны, чтобы была тревога. Поэтому этот поединок можно сыграть и за пределами Украины.
Но!!! То что игроки переживают за себя и семьи, и поэтому не будут играть - то этот как то попахивает выделением игроков и их семей в когорту иных, других, немного коронованных украинцев. Чем отличается жизнь и безопасность чего-то ребенка в Украине от жизни и безопасности Сидорчука или Степаненко?
Vladislav Pohily
Чесно кажучи, аргументи про ракетні удари взагалі не мають логіки. Ну
перенесуть на тиждень, через тиждень небезпека зникне? Якщо грати за
кордоном, то всім, чи ДК з Шахтою шкода, якщо ракета прилетить, а всіх
інших ні?
Хутин Пуйло
ЛОЛ, я представляю себе вой подземных, если бы ситуация была обратной: Динамо отдыхало на прошлой неделе, а в еврокубках играло на 2 дня раньше. Как бы они тут были, что это несправедливо  
Хутин Пуйло
Подземные клоуны не для того прошлый тур отдыхали, чтобы сейчас переносить матч. Все понимают, что за 3 дня никто за границей не организует матч. Только кротишки могут удивиться, если перенесут весь тур. 
Vadym Sorokin
Щось попахує проведенням чемпіонатом Київської Русі. Або перенесіть на інший день, або в іншу країну. А чим ви відрізняєтесь від мене чи від моєї 12-річної дитини? Ваші сім'ї за кордоном, ви ще й своє життя бережете? Згоден з вами - життя безцінне! Але для кого і для чого цей чемпіонат? Боїтеся - не грайте! Завершуємо цю комедію ... В новинах пишете що для вболівальників граєте, тощо. Якщо не хочете - не грайте! Нам головне - перемога! А з вами чи без вас, нам уже все рівно. 
CheMP
а чего не на Черноморце?! матч как минимум суперкубковый
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
"Нам предложили сыграть в Варшаве, но мы отказались, потому что хотим играть во Львове.Хотим быть сейчас в Украине, с украинским народом и провести дерби там, где оно должно быть. А с течением времени в Киеве и Донецке. Если матч будет, то будет во Львове. Мы настаиваем на этом", – сказал Срна в комментарии Tribuna.
Фанькин кот
Дынамофаны как бешеные собаки на Шахту набросились. Как шакалы!  Типо до этого ваша ДыКа и Будулай не знали-не ведали об расписании в ЛЕ и УПЛ? Почему раньше не попытались согласовать? Ведь теперь Шахтёру как принимающей стороне нужно за двое суток арендовать стадион в другой стране. А это вообще возможно? Если на выходных там будут играть польские клубы свой чемп. Срна всё верно сказал. Раз запланировано уже давно, то за двое суток планы не меняются. Это вы не будьте лицемерами.
Я так понимаю, со стороны Динамки уже пошли тупые отмазки на случай проигрыша.