Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 жовтня 2022, 10:23
911
2

Наполі – Аякс. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чи є життя після розгрому?

| Оновлено 16 жовтня 2022, 10:23
911
2
Наполі – Аякс. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 12 жовтня, у Неаполі на стадіоні «Дієго Армандо Марадона» відбудеться матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу в рамках групи A, у якому зіграють італійський «Наполі» та амстердамський «Аякс». Стартовий свисток німецького рефері Фелікса Цваєра з Берліна пролунає о 19:45 за київським часом.

Наполі


Якби Лучано Спаллетті лишень цього літа очолив неаполітанський «Наполі» і після цього команда під його керівництвом почала б настільки стрімко перемагати, такий перехід можна було б порівняти з придбанням розкішного автомобіля. Однак творцем цього спорткара, який тепер розсікає узбережжям Тірренського моря, є сам італійський фахівець, який очолив «Партенопеї» посеред минулого сезону. У підсумку «Наполі» наразі очолює турнірну таблицю як в італійській Серії A, так і в квартеті Ліги чемпіонів УЄФА, без особливих шансів для переслідувачів змінити цю ситуацію.

У «південців» попереду ще буде матч проти «Ліверпуля», за підсумками якого вони можуть утратити лідерство в групі, що робить прийдешню гру ще більш важливою в турнірному плані. Домогтися розгромного рахунку (6:1) на чужому полі – це одне, проте зовсім інше – захистити успіх перед рідними вболівальниками. Тим паче, що суперники цього разу приїдуть більш підготовленими та розлюченими. Утім, цього сезону в Неаполі, хоч як це дивно, зумів стримати господарів поля лише скромний «Лечче», тоді як той самий «Ліверпуль» зазнав не менш гучного фіаско (4:1). Свої чотири голи здобули і футболісти «Кремонезе» (1:4) в останній грі «Наполі» на внутрішній арені минулими вихідними.

Аякс


Проблеми чинного чемпіона Нідерландів після відходу головного тренера Еріка тен Гага в «Манчестер Юнайтед» були на старті сезону помітні хіба що під час матчу за Суперкубок проти ПСВ (3:5), тоді як одразу шість поєдинків чемпіонату після цього амстердамський «Аякс» виграв начебто б на одному диханні. Удача супроводжувала футболістів Альфреда Схредера та у першому турі Ліги чемпіонів проти шотландського «Рейнджерс» (4:0). На той момент справді здавалося, що на нас чекає чергова історія успіху нідерландського колективу на груповому етапі найпрестижнішого європейського клубного турніру.

Проте вже в гостьовому матчі проти «Ліверпуля» «Аякс» зазнав першої поразки (1:2), після чого його з таким же рахунком обіграв суперник дніпровського «Дніпра-1» Ліги Європи УЄФА АЗ Алкмар в Єредивізі. Ці невдачі зрештою виявилися систематичними, і згодом футболісти Схредера примудрилися втратити очки навіть у грі проти скромного «Гоу Ехед Іглс» (1:1). І, вже як вишенька на траурному пирозі, стався розгром імені «Наполі» перед рідною публікою (1:6). «Аякс» на минулих вихідних трохи надолужив утрачене в грі проти «Волендаму» (4:2), проте є всі підстави вважати, що цей результат для амстердамців не перетвориться на щось більше.

Орієнтовні склади


«Наполі»: Мерет – Руй, Ррахмані, Кім, Ді Лоренцо – Лоботка, Ангісса – Кварацхелія, Зьєлінськи, Політано – Распадорі.

«Аякс»: Пасвеєр – Блінд, Бейссі, Тімбер, Ренсх – Тейлор, Альварес, Бергейс – Бергвейн, Кудус, Окампос.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі здобудуть упевнену перемогу. Нашою ставкою буде позиція – «Наполі» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.00.

12 жовтня, середа

«Наполі» – «Аякс»
Неаполі. «Дієго Армандо Марадона». 19:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Фелікс Цвайєр (Берлін, Німеччина)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 1.55
  • 4.70
  • 5.60
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Арсенал та Челсі цікавляться гравцем збірної України
Футбол | 25 квітня 2024, 16:21 3
Джерело: Арсенал та Челсі цікавляться гравцем збірної України

Георгій Судаков може залишити «Шахтар»

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
Обов'язково подивлюсь - як світло у Кременчуцькій громаді буде. Цікаво буде глянути на Хвічу. Це як грузинський Мудрик. Чи як Шева у кінці 90-х.