Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 жовтня 2022, 08:01
10331
21

Джерело: УАФ може скасувати матчі 7-го туру УПЛ та призупинити чемпіонат

«Шахтар та «Динамо» у неділю, ймовірно, не зіграють

| Оновлено 12 жовтня 2022, 08:01
10331
21
Джерело: УАФ може скасувати матчі 7-го туру УПЛ та призупинити чемпіонат
Генштаб ЗСУ

Наступний тур УПЛ з великою ймовірністю буде перенесено через масові ракетні обстріли рашистів. Про це повідомляє телеграм-канал «Динамо Київ Inside».

«УАФ та УПЛ наразі приймають рішення про можливість скасування наступного туру та призупинення чемпіонату. Київські матчі у вихідні скасовані», – сказано в повідомленні.

Зазначимо, що матчі сьомого туру УПЛ заплановані на 14-16 жовтня. У неділю «Шахтар» має приймати «Динамо» на «Арені Львів».

За даними Генштабу ЗСУ, вранці 10 жовтня рф випустила 84 крилаті ракети, 24 безпілотні літальні апарати, з них 13 - іранські «Шахід-136». Засоби ППО знищили 56 цілей. Серед них 43 крилаті ракети та 13 БПЛА (з них 10 типу «камікадзе»).

Оцініть матеріал
(96)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Если бы ОПГ УАФ имела чуть поболе извилин - надо было проводить чемп Украины в Польше, Румынии и Словакии (благо футбольные власти этих стран сами предлагали услуги в этом плане, да и иммигрировавшие туда украинцы с удовольствием пошли бы на стадионы на игры с участием украинских клубов). А так... Какой идиот (идиоты) настояли на том, чтобы "...проводить все игры в Украине", если на стадионах нет зрителей!?!
А теперь что? Или - чтобы ублажить в очередной раз своего ХОЗЯИНА - ОПГ УАФ после ПЯТИ туров подведет итог и НАЗНАЧИТ Шахтер победителем (после ШЕСТИ - низззяяяяя, т.к. тогда первый - Днепр-1). Я уже ничему не удивляюсь - ОНИ и на такое способны.
aleks8-48
Если бы вторая мировая не закончилась взятием Берлина,она бы продолжалась ещё очень долго.Думаю,пока москва не капитулирует эта война не закончится. Если перевести на футбольный язык-это игра в одни ворота,Украина пока только защищаеся имея десятки тысяч погибших гражданских людей и разрушенные города в то время,как путин, кроме тысяч погибших чурок,на которых ему наплевать,ни чего ещё не потерял.На санкции ему тоже наплевать,в россии есть и будет всё,пока боятся дать ей адекватный ответ по её городам.Как известно даже в футболе - без нападения не может быть победы. путин,как в тире по мешеням расстреливает Украину,а наше командывание в это время рапортует об освобождении очередного села.
adidas777
Я ще влітку казав, це повний довбо..бізм та повна безвідповідальність, проводити цей чемпіонат зараз в Україні!
Макс Максов
Не розумію, чому Шахтар і Динамо не домовились грати в Польщі? Тим паче, після домашніх єврокубкових матчів!
zelc006
Невжеж всралися? Тоді на фронт! 
Игорь Петров
Давно пора и всем на фронт родину защищать, а то одни кровь льют, а другие мячик катают.
Злий Глобинець
Є такий вислів: "Не все так однозначно". Обстріли лише 2 дні. Носять багато в чому "демонстраційний" характер, щоб показати "успіхи" рашистів на фронтах, яких (успіхів) немає. Та й усі експерти, зарубіжні і наші, висловлюють думку, що у раші не вистачить ракет і дронів, щоб довго обстрілювати нас із такою ж інтенсивністю.
А раптом завтра ядерний удар? Імовірність такого не нульова, правда ж? То що, припиняти геть усе, крім процесів, спрямованих на фізичне виживання людей? 
Футболісти такі ж люди, нічим не кращі електриків чи комбайнерів. Так тим за копійки треба ризикувати життям і здоров'ям, а футболістам за мільйони - ні? І які після зупинки будуть результати в єврокубках - страшно навіть уявити.
Gargantua
таких обстрелов уже не будет, нет смысла переходить опять в катакомбный режим.
Выталкиватель парашутистов
Авантюра с началом чемпионата Украины подходит к своему логическому завершению. Сейчас рашистам уже все равно куда запускать ракеты - по ВСУ, по жилым домам или по стадионам . Если раньше они еще как-то оправдывали попадания ракет в города по жилым домам, что, мол,они целились в военные объекты, то сейчас они даже этого не говорят. Так что лучше все остановить и не рисковать нашими футболистами.