Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 12 жовтня 2022, 21:48
1633
3

Владислав КАБАЄВ: «Готуватись до Ренна дуже важко»

Хавбек «Динамо» – про обстріл України

| Оновлено 12 жовтня 2022, 21:48
1633
3
Владислав КАБАЄВ: «Готуватись до Ренна дуже важко»
ФК Динамо Київ. Владислав Кабаєв

Півзахисник «Динамо» Київ Владислав Кабаєв розповів про те, як відбувається підготовка до матчу Ліги Європи проти «Ренна» (13 жовтня) на тлі інтенсивних обстрілів території України:

«Було почуття дежавю, як 24 лютого вранці. Нас вранці розбудила тривога — всі почали брати телефони та читати новини. Було дуже багато відео з Києва, зі Львова, з Запоріжжя вже третій день — це жахливо. Ми обговорюємо це з хлопцями. Якщо у нас є можливість, ми допомагаємо. Зі своєї сторони можу сказати: висловлюю велике співчуття родинам загиблих.

Вибухи у Львові? Я не скажу, що було страшно. Мені було страшніше за мою родину, яка знаходилась в Києві. У мене маленька дитина, тож було тривожно за них. За себе – так собі. Трохи чув вибухи. Читав про ситуацію в Києві – це жах.

З рідних всі цілі та здорові. Сім'я одразу виїхала. Дякую Сані Тимчику, його дружина підвезла до Умані, далі мої батьки забрали їх до Одеси. Сподіваюся, там буде безпечніше.

Готуватись до «Ренна» дуже тяжко. Ситуація дуже сильно впливає. Ми хоч спортсмени і повинні думати про футбол. Але ми теж люди. У нас сім'ї, діти, батьки. І ми всі переживаємо за Україну. Сьогодні всі у стресі. Звісно, ​​весь день це обговорюємо.

Зараз у голові лише одне – щоб наступив мир. А про гру з «Ренном» сьогодні тренер щось розкаже, а завтра будемо конкретно готуватись до матчу».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
... важко дивитись на вашу гру і результати (точніше їх відсутність) ! Кожного туру чергове виправдання!
kadaad
Это типа отмазка перед новым поражением?