Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 жовтня 2022, 10:22
1380
0

ПСЖ - Бенфіка. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Команди ще раз спробують визначити фаворита групи

| Оновлено 16 жовтня 2022, 10:22
1380
0
ПСЖ - Бенфіка. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 11 жовтня, у Парижі на полі арені «Парк де Пренс», місткістю 47 929 глядачів, відбудеться матч 4-го туру групової стадії Ліги чемпіонів, в якому «ПСЖ» прийме «Бенфіку». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за київським часом.

ПСЖ

Команда Крістофа Галтьє займає 1 місце у турнірній таблиці групи Н Ліги чемпіонів. У неї після 3-х матчів 7 очок – 2 перемоги, 1 нічия.

Стартували парижани із двох перемог. Вони спочатку вдома обіграли «Ювентус» з рахунком 2:1, а потім на виїзді переконливо розібралися з «Маккабі» Хайфа – 3:1. У 3-му турі парижани у Лісабоні з'ясували стосунки з «Бенфікою» – нічия 1:1.

До матчу «ПСЖ» підходить після нічиєї 0:0 у матчі чемпіонату Франції з «Реймсом». Цей результат не позначився негативно на лідируючій позиції «ПСЖ» у таблиці Ліги 1. У команди в активі 26 очок (8 перемог, 2 нічиї), та відрив у 1 пункт від «Лор'яна», що йде другим.

Бенфіка

Підопічні Роджера Шмідта у таблиці квартету Н Ліги чемпіонів йдуть на другій позиції, поступаючись «ПСЖ» лише за додатковими показниками. У трьох матчах вони набрали 7 очок (2 перемоги, 1 нічия).

У 1-му турі групової стадії «Бенфіка» вдома обіграла «Маккабі» з Хайфи – 2:0. Далі «орли» змогли у Турині здобути перемогу у протистоянні з «Ювентусом» – 2:1. У 3-му турі лісабонці задовольнилися у рідних стінах нічиєю з «ПСЖ» – 1:1.

Зараз «Бенфіка» є одноосібним лідером турнірної таблиці чемпіонату Португалії. Вона у 9 матчах набрала 25 очок (8 перемог, 1 нічия), що на три пункти більше, ніж у «Порту», ​​який іде другим. Минулого вікенду «орли» вдома виграли у «Ріу Аве» – 4:2.

Орієнтовні склади

ПСЖ: Доннарумма – Серхіо Рамос, Перейра, Маркіньос, Хакімі, Верратті, Вітінью, Бернат, Сарабія, Неймар, Мбаппе.

Бенфіка: Влаходімос – Ба, Антоніу Сілва, Отаменді, Грімальдо, Флорентіну, Фернандес, Нерес, Рафа Сілва, Жоау Маріо, Гонсалу Рамос.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть довести свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.50 по лінії Parimatch.

11 жовтня, вівторок

ПСЖ – Бенфіка
Париж. «Парк де Пренс». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 1.50
  • 4.90
  • 6.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.