Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 19 листопада 2022, 23:34
889
0

ЛЯЛЬКА: «Хочемо дати суперникам у Континентальному кубку серйозний бій»

Капітан «Кременчука» розповів про враження від стартових матчів у чемпіонаті України

| Оновлено 19 листопада 2022, 23:34
889
0
ЛЯЛЬКА: «Хочемо дати суперникам у Континентальному кубку серйозний бій»
ФХУ

Форвард Віталій Лялька розповів про свої враження від дебютних матчів у складі «Кременчука».

– Віталію, два стартових поєдинки в «Сокола» і «Києва» «Кременчук» виграв із загальним рахунком 9:0. Мабуть, є підстави для оптимізму.
– Боротьба лише починається. Я дуже задоволений тим, як ми провели матч проти «Сокола». Обидві команди показали гарний, цікавий хокей. Відчувалися, що хлопці скучили за грою. То був матч доволі високого рівня. «Києву», команді, яка зібрана незадовго до старту чемпіонату, звісно, протистояти «Кременчуку» поки складно. Але хлопці билися, намагалися чинити гідний опір. Навіть поступаючись у рахунку, кияни боролися, щоб закинути нам бодай одну шайбу. Моменти в них були. Один з періодів ми закінчили з рівною кількістю кидків. Загалом дуже добре, що з виїзду ми повертаємося з максимальною кількістю очок. Особливо з урахуванням, що ігрова коробка в нашому «Айсбергу» менша. Нам важко перелаштовуватися на великий майданчик у Палаці спорту. Для нас то наче аеродром.

– У цьому випадку всі команди були в рівних умовах. Адже напередодні стартових матчів «Сокіл» і «Київ» не встигли провести в Палаці спорту жодного тренування…
– Нам все ж було складніше, адже «Кременчук» за два місяці підготовки звик до льоду менших розмірів. Зрештою, київським командам буде так само непросто, коли вони приїдуть до Кременчука. За підсумками двох перших матчів окремо відзначу воротаря Кирила Кучера, котрий відіграв обидва поєдинки «на нуль». Ми йому всі за це вдячні. В роздягальні після першого і другого періодів матчу з «Києвом» тренер підкреслював, щоб ми не давали суперникам кидати по воротах. Бо дуже важливо, щоб ми не пропустили. Коли голкіпер грає «на нуль» – це показник якісної роботи всієї команди. Взагалі, вважаю, що з кожним наступним матчем боротьба в українському чемпіонаті ставатиме напруженішою.

– Вочевидь ви не станете заперечувати, що основним конкурентом «Кременчука» в боротьбі за чемпіонство буде «Сокіл». Судячи з першого протистояння, поки ваша команда виглядає сильнішою фізично і ліпше зігранішою.
– Не став би забувати також про фактор ментального налаштування. Ми зараз сильно сконцентровані, бо готуємося до старту в Континентальному кубку. Хочемо дати своїм суперникам за групою серйозний бій. Концентрація на великій меті впливає на рівень гри уже й зараз, у внутрішньому чемпіонаті. Так, ми переграли «Сокіл», але загалом поєдинок вийшов рівним. Думаю, ми перемогли, бо ліпше налаштувалися на гру.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер збірної України: «Команда може конкурувати в Дивізіоні 1A»
Хокей | 07 травня 2024, 17:11 1
Тренер збірної України: «Команда може конкурувати в Дивізіоні 1A»

Команда спробує свої сили у другому за рахунком дивізіоні.

Агонія в Парижі. Боруссія Дортмунд знову перемогла Мбаппе й компанію
Футбол | 07 травня 2024, 23:57 90
Агонія в Парижі. Боруссія Дортмунд знову перемогла Мбаппе й компанію

Безславний виліт від підопічних Луїса Енірке, які ледь не зламали каркас чужих воріт

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.