Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2660
21

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Шахтар матиме більше днів на відновлення»

Тренер оцінив останні результати киян

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Шахтар матиме більше днів на відновлення»
ФК Динамо Київ

Наставник «Динамо» Мірча Луческу оцінив перемогу у матчі з «Рухом», а також майбутній поєдинок УПЛ проти «Шахтаря», який має відбутися 16 жовтня.

«Я радий, що хлопці правильно відреагували, виклалися та здобули перемогу. Думаю, ми увійдемо до свого ритму, але треба потерпіти. Ці дороги, перельоти, складні переїзди. З одного готелю до іншого, з одного поля на інше. Нам потрібно повернути впевненість у собі, тому що останні ігри ми грали дещо скуто, припускалися індивідуальних помилок. Але перший гол додав впевненості, а після цього ми контролювали матч».

«Гра з «Шахтарем»? Важливий матч незалежно від умов. Буде тяжко, бо у четвер гра, а потім у п'ятницю треба повертатися до Львова. У суперника більше днів на відновлення, ми маємо лише суботу».

«Але виправдань для таких матчів не буде і шкода, що глядачів не буде. Впевнений, якби була можливість, то був би повний стадіон», - сказав Луческу.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romario1501
Більше днів на відновлення , так їм ще ручна федерація матч з Львовом якогось хрєна перенесла .
Віталій Ткачук
Бачите, він вже "віджив" своє як тренер. Румун вже навіть УПЛ не тягне, що тут казати про єврокубки. Подякувати, і хай йде на пенсію, бо ці відмазки вже дістали. Я все життя вболіваю за ДК, але є статистика, а вона не бреше: Луческу найгірший тренер ДК за останні 12-ть років.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Aleksandr Vorobiov
Сколько можно ныть? Всем сейчас тяжело. Ну а если уж совсем тяжело, что аж мочи нет, так тогда отказывайся играть от лиги европы. Всё равно ты просрал все матчи. Только клуб позориш
nick07
знову старий нитик включив свою улюблену мелодію
ну то не варто було проходити в єврокубки, мали б цілий тиждень на відновлення, і перельотів б не було
Злий Глобинець
Але ж Шахтар гратиме з великим Реалом, а Динамо - з якимось там французським дном. Різницю відчуваєте?
aleks8-48
Днепр-1в таком режиме постоянно играет и, кстати,матч лидеров Днепр-1 с Шахтёром будет играть через два дня после ЕК и у Шахтёра будет на день больше отдыха,спасибо федерации за "продуманный" в пользу Шахтёра  календарь,но не думаю,что днепряне будут ныть по этому поводу.А матч ШД - ДК ,не смотря на громкий анонс, фактически игра второй команды с командой из середины таблицы.