Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 жовтня 2022, 13:37
885
1

Олександрія – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч УПЛ (перенесений)

Суперники намагатимуться продовжити свої безпрограшні серії

| Оновлено 11 жовтня 2022, 13:37
885
1
Олександрія – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч УПЛ (перенесений)
ФК Металіст 1925

Цей поєдинок закриватиме 6-й тур чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-Ліги. На київському стадіоні «Олімпійський» зіграють «Олександрія» та «Металіст 1925».

Олександрія

Підопічні Юрія Гури у п'яти попередніх матчах набрали 10 очок і зараз посідають четверте місце в турнірній таблиці української Прем'єр-Ліги. А єдина поразка у нинішньому чемпіонаті «Олександрія» зазнала від іншого харківського «Металіста», але без приставки «1925» 1:3.

З поверненням до ладу всіх раніше травмованих, у олександрійців досить потужно виглядає середня лінія, в якій діють вже досить досвідчені гравці, такі як Калітвінцев, Рибалка, Ковалець, Третьяков, Кожушко, Авагімян, Д.Костишин, а також молодий В.Волошин. Тому для наставників команди буде важливо вибрати правильний та оптимальний склад на гру.

А ось із нападом є певні проблеми. Чистих форвардів у «Олександрії» в заявці зовсім небагато, тож доводиться використовувати на цій позиції когось із півзахисників. Поки що це до певної міри спрацьовувало, тим більше, що з 7 голів 3 взагалі забили захисники. Але грати без нападників буде непросто.

Металіст 1925

В попередньому турі харків'яни, опинившись у меншості в середині першого тайму, зуміли здобути впевнену перемогу над «Колосом» з рахунком 2:0. До речі, та гра теж проходила на НСК «Олімпійський», де «Металіст 1925» тепер зустрінеться з «Олександрією».

Слід також звернути увагу, що вже три матчі з п'яти в новому чемпіонаті підопічні Валерія Кривенцова зберігали власні ворота в недоторканності. Тож оборона – це одна із сильних сторін харків'ян.

І ще. Перед матчем з «Колосом» стало відомо, що до «Металіста 1925» в якості тренера юнацької команди повернувся Едмар. І вже видно плюси його повернення. Очевидно, що не без участі Едмара минулого тижня офіційну угоду з харківським клубом підписав молодий 18-річний бразильський півзахисник Леонардо Казаєс. Залишається тільки подивитися його у справі та оцінити, наскільки цей футболіст може вже в такому юному віці допомогти своїм новим партнерам.

Статистика матчів

«Олександрія» та «Металіст 1925» у сезоні 2021-2022 років вперше зустрічалися один з одним. Причому спершу це було у Харкові 26 жовтня в поєдинку 1/8 фіналу Кубку України. Тоді переконливу перемогу здобули гості з рахунком 5:2. У переможців двічі відзначився Мустафаєв, по одному голу забили Копина, Кірюханців та Устименко. У харків'ян авторами голів стали Криськів і Ременюк. А за десять днів вже в Олександрії суперники зіграли свій дебютний матч у рамках української Прем'єр-Ліги. І знову виграли олександрійські футболісти, тільки тепер із рахунком 2:0. Голи забили Кирюханцев та Дубра. Був ще один контрольний поєдинок у міжсезоння цього літа. У тій грі перемогли харків'яни 2:1. У них відзначилися Курило і Зубков, а у тих, хто програв, Третьяков.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Білик, Дячук, Бабогло, Бондаренко, Мірошниченко, Цуріков, Рибалка, Калитвинцев, Ковалець, Третьяков, Кожушко

«Металіст 1925»: Мозиль, Жичиков, Безуглий, Курило, Рудавський, Мартинюк, Габелок, Русін, Бичек, Ременюк, Борячук

Прогноз на протистояння:

Обидві команди в попередньому турі здобули перемоги і, напевно, намагатимуться продовжити свої безпрограшні серії, щоб залишитися у верхній частині турнірної таблиці української Прем'єр-Ліги. Припустимо, що тут буде нічия 1:1.

10 жовтня, понеділок

«Олександрія» – «Металіст 1925»
Київ. НСК «Олімпійський». 15:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
ОЛЕКСАНДРІЯ – МЕТАЛІСТ 1925. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківьск)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 1.93
  • 3.65
  • 3.85
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.95
  • 3.64
  • 3.82
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Буду вболівати за "поліграфів" - адже Олександрія найближча по відстані команда УПЛ до мене. Якщо виграють - вийдуть на 2-3 місце в чемпіонаті.