Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 09 жовтня 2022, 23:44
27331
11

ПЕТРАКОВ – про жеребкування відбору Євро-2024: Ми й хотіли таких суперників

Головний тренер збірної України – про майбутніх опонентів

| Оновлено 09 жовтня 2022, 23:44
27331
11
ПЕТРАКОВ – про жеребкування відбору Євро-2024: Ми й хотіли таких суперників
УАФ. Олександр Петраков

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував результати жеребкування відбірного турніру Євро-2024, за підсумками якого синьо-жовті потрапили до групи С, де зустрінуться з Італією, Англією, Північною Македонією та Мальтою.

— Свого часу збірна України вигравала в англійців, грала внічию з італійцями, тож є хороші традиції, не тільки погані...
— Попередні покоління футболістів збірної є для нас прикладом того, як протистояти таким сильним суперникам. Боятися нікого не треба. Зробимо все від нас залежне.

— Ви перемагали команди Англії та Франції на чолі збірної України U-19, отже, ви теж знаєте, як знайти підхід до таких складних опонентів?
— Перемагали Англію в еліт-раунді, обіграли Італію в півфіналі чемпіонату світу U-20 2019 року. Дуже добре для хлопців, у них є можливість захистити честь нашої збірної, показати хорошу гру, порадувати наші ЗСУ, усіх людей в Україні. Боротьба попереду, рук не опускаємо. Мотивація буде на найвищому рівні. Хлопці й хотіли таких суперників.

— Який настрій усередині вашої команди після останніх матчів?
— Настрій дуже добрий. Було тяжко, ми грали на виїзді. Усі хлопці хочуть, щоб закінчилася війна й ми зіграли на своїх стадіонах. Хочеться провести поєдинки відбірного турніру вдома.

— Маліновський може вам допомогти. Він багато знає про італійський футбол...
— Він говорив, що дуже хоче в суперники Італію. Маліновський грає в «Аталанті», Коваленко виступає за «Спецію», може, ще хтось з’явиться в Серії А… Грати проти таких команд завжди цікаво.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vytas Meskauskas
Мы хотим видеть команду на чемпионате Мира и Европы а не смотреть игры против Англии и Италии. Ладно если бы тактика поменялась и играли на встречных курсах на победу, так будет тоже самое, от обороны и как правило получим с выходом что и раньше.
roman_kros
Я йому вірю. З таким жеребом  відмазку після невдачі шукати не треба.
Zhez53
С такой игрой Малиновский к весне, если и будет в серии А, то скорее где-нибудь в Специи... 
Alex.P67
Сказав не розуміючи за яких хлопців говорить. Напевно Павелко зі своєю молодою командою грати буде?
104187471507033305378#google
Вибачите панове, але інколи мені здається що цей дід трошки "тойво"...ці його в"ю післяматчеві...тай зараз що він говорить...ппц
Макс Максов
Серйозно?) А чому ж ви так с Павелко тішились, при жеребкуванні плей-офф до ЧС? По ідеї мало бути розчарування, і коментарі "Шкода що на Італію не потрапили"...
inspekcha85
Конечно " хотели ".Ведь если тебя,Петраков, сейчас не бортанули с поста 1го коуча,после двух откровеннейших косячин в плей-офф и лиге наций,то кто ж упрекнёт в случае неудачи в такой убойной группе?А это значит ,что при любом исходе  в отборе карт-бланш проигрывать турниры и дальше обеспечен.
Istm
Ну зрозуміло чому хотіли - виправдання тепер готове мають.
Умник
Обязательно Коваленко вызови.
Там Специю тащит к чемпионству.
А вообще спасибо за настроение.
Moonspell
То він мав на увазі Павелків і ко - "хлопці хотіли". Бо вже не треба шукати нового тренера, і "старий" згодиться. Яка різниця вже.
KIEWADIM
Они(соперники) уже н*др*чив*ют))) простите за грубость